Haberler

Mersin merkezli 3 ilde hırsızlık yaptığı iddia edilen 7 kişi yakalandı

Güncelleme:

- Mersin merkezli 3 ilde hırsızlık yaptığı iddia edilen 7 kişi yakalandı Mersin merkezli 3 ilde organize hırsızlık şebekesine yönelik yapılan operasyonda kendilerini seyyar satıcı süsü vererek gruplar halinde bağ ve bahçelerden tarım aletleri çalan ve evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen 7...

- Mersin merkezli 3 ilde hırsızlık yaptığı iddia edilen 7 kişi yakalandı

MERSİN - Mersin merkezli 3 ilde organize hırsızlık şebekesine yönelik yapılan operasyonda kendilerini seyyar satıcı süsü vererek gruplar halinde bağ ve bahçelerden tarım aletleri çalan ve evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre ekipler, Mersin, Niğde ve Kahraman'da kendilerine seyyar satıcı süsü vererek, gruplar halinde bağ ve bahçelerden tarım aletleri çalan ve evlerden hırsızlık yapan şahısların olduğunu tespit etti. Bunun üzerine şebekeyi çökertmek için geniş çaplı araştırma başlatan ekipler, 3 aylık çalışma sonucunda 7 kişiyi belirledi. Mut Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 3 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapan ekipler, 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli şahıslar hırsızlık olaylarını kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf ederken, 16 ayrı hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title