Haberler

LGS'ye giderken kaza geçirdiler: Otomobil ortadan ikiye bölündü

Güncelleme:

Aksaray'da içerisinde ailesiyle birlikte Liselere Geçiş Sistemi'ne (LGS) girmek için okula giden genç kızın bulunduğu otomobil ile başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Kaza, Aksaray'ın Eskil ilçesi ile Esmekaya beldesi arasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Cavit Ö. (33) idaresindeki 34 İY 3481 plakalı otomobil, Eskil ilçesine bağlı Eşmekaya köyü yakınlarında, Servet D.'nin (52) kullandığı 68 BH 433 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler ile 34 plakalı otomobildeki Nisa Ö. (14) ve Feyza Ç. (19) yaralandı. Yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Servet D.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

LGS sınavı yolunda feci kaza: Otomobil ortadan ikiye bölündü

Yaralılardan Nisa Ö., LGS kapsamındaki merkezi sınava katılmak üzere ailesiyle Eşmekaya'dan Eskil'e gittiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

bence 20 yaş üstü araçlar trafikten men edilmeli.

13
0
yanıtYanıtla
Sinan:

Yıllardır koç bu araçları ülkemin insanlarına sattı. Yazık yahu vallahi yazık. Bu araçların kesinlikle toplatılması gerekir. Eğer Koç larda biraz insanlık varsa bu araçları alır sahiplerine indirimli bu günkü araçlardan verir. Tabi yapmaz o başka

8
3
yanıtYanıtla
Bursada yaşıyorum:

Koç a laf söylemeyin ezikler koç olmasa bursa resmen bitik.kac kişi ekmek yiyor ve en iyi maaşı veriyor.A lkah daha çok versin

yanıt0
yanıt2
anlaşıldı:

Arabanın kalitesiz olması ve bir çok kişinn bundan dolayı ölmesi sizleri memnun eder o zamn öyle mi ?

yanıt1
yanıt0
ünal:

yazık günah bu tofaş gurupları kaldırılsın trafikten

10
0
yanıtYanıtla
Murtaza:

Sanayide tekrar birleştirmeseler bari

9
0
yanıtYanıtla
Murtaza:

Ne diyor sen

yanıt0
yanıt0
Renocu:

Hiç bir arabada olmayan özellik kaza anında ikiye ayrılmak.. allah rızası için bir yetkili çıksında şunları piyasa dan kaldırsın 72 model reno 12 bunlardan daha sağlam

7
1
yanıtYanıtla
komplocu:

şahinler genelde bölünerek çoğalıyor, youtubede şahinlerin bölünerek çoğalma videolarına sıkça rastlayabilirsiniz, sebebi ise iki pert olmuş arabayı ortadan kesip tek bir araba olacak şekilde kaynak yapmaları. ama bu şahinci kekolar o kadar kötü araba kullanmalarına rağmen onlara hiç bişey olmuyor, nerde gariban biri var kazalar hep onları buluyor. ümidimiz drift atan şahincilerinde kaza yapmaları, ama kimseye zarar vermesinler kendilerinden başka.

7
1
yanıtYanıtla
DELİNİN BİRİ:

HASTASINA ÖZEL TOFAŞ KUŞ SERİSİ SATILIR. . AYAĞINIZI YERDEN KESER, MANUEL KLİMA, ÇELİK JANT LI, HİDROLİK DİREKSİYONLU, ÖN İKİ CAM OTOMATİK, AMA KAZA YAPARSANIZ 2 YE BÖLÜNÜRÜM. . TOFAŞ PİŞMANLIKTIR. .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title