Haberler

Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüyen ağabey annesini öldürdü

Güncelleme:

Iğdır'da, Kayar ailesi koronavirüs temaslı oldukları için karantinaya alındı. Ağabey Serkan Kayar, kız kardeşi Özgecan Kayar'ın biri ile mesajlaştığını görünce, eline bıçak alarak kardeşinin üzerine yürüdü. Serkan Kayar elindeki bıçakla annesi Hanım Kayar'ı yaraladı. Hastaneye kaldırılan anne hayatını kaybederken, Serkan Kayar tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Iğdır Merkez Söğütlü Mahallesinde meydana geldi. 5 kişilik Kayar ailesi koronavirüs temaslı oldukları için ikamet ettikleri evlerinde karantina altına alındı.

KARDEŞİNİN MESAJLAŞTIĞINI GÖRÜNCE KAVGA ÇIKTI

Karantina günlerinde ağabey Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın telefonla başka biri ile mesajlaştığını gördü. Özgecan'ın mesajlaştığını gören ağabey Serkan Kaya ile kız kardeşi Özgecan arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce anne Hanım Kayar iki kardeşin arasına girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı.

ANNESİNİ BIÇAKLADI

Daha sonra tartışmanın büyümesi üzerine eline bıçak alan Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın üzerine yürüdü. Bu arada olayı yatıştırmak ve iki kardeşin arasına girmek isteyen anne Hanım Kayar bıçak darbesiyle yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Hanım Kayar'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Serkan Kayar'ın ise tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Iğdır Merkez kavga Iğdır Haberler

500

Yorumlar (41)

CAHİL:

Ne oldu şimdi. Namusunumu temizledin? Cezaevinde namus bekçiliği yaparsın

29
7
yanıtYanıtla
ülkü:

Allah bu abiye sorar madalya takar artık kardeşinin namusuna sahip cıkmaya calıstı dıye . .

20
8
yanıtYanıtla
alis:

var sayalım abisi bir kız bulacak ve evlenecek, kendisi hangi kızın kendisi için doğru olup olmadığını anlamak için kızla hiç konuşmayacakmı hiç mesajlaşmayacakmı , namus kavramı mesajlaşmaklamı bozuluyor , Allah akıl fikir versin , al sana ömür boyu vijdan azabı ve ebedi cehennem azabı . . . cahillik başka bişey değil.

23
2
yanıtYanıtla
Horoz Kentli 20:

Sen Cezaevindeyken Kardeşin Rahatca Mesajlaşacak Ne Geçti Eline De Hele

19
5
yanıtYanıtla
Tee:

Iki tane hain evlat yüzünden bir anne can veriyor, cehennem odunlari

13
10
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Kızın hain olduğunu nereden çıkardın? Kardeşinin her şeyine karışan abiler neler neler karıştırıyor baksana annesini bile öldürecek kadar gözü dönmüş. Kızın ne suçu var? İstediğiyle mesajlaşır kime ne? Bıçağa mı sarılmak lazım her harekette?

yanıt16
yanıt3
Kanun:

Böyle evlat olmaz olsun !

18
2
yanıtYanıtla
Beyinsizlik..:

İyi şimdi namusunu içerden korursun üstüne bir de ana katili oldun . Kıskanmış olabilirsin ama o işler ülee olmuyo.

16
3
yanıtYanıtla
Her:

İşte böyle salaklar da vardır. Derler ya namussuz namusun peşine düşer

19
0
yanıtYanıtla
Ahmed Baki:

Ne erkeksiniz ama he bıçağı alıp yürüyünce erkek mi oluyonuz?

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title