Haberler

Zabıtadan tepki çeken müdahale! Çocuklarının önünde gariban babaya yapmadıkları kalmadı

Güncelleme:

Kilis Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, seyyar satıcılık yapan bir kişi ve iki çocuğun terazisini zorla alarak satıcıyı darp etti. Yaşanan olay çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Çocukların yaşadığı korku ve çevredeki vatandaşların zabıta ekiplerine tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Olaya dair Kilis Belediyesi'nden henüz bir açıklama yapılmadı.

Kilis Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, bir seyyar satıcının terazisini zorla alarak satıcıyı darp etti. Satıcının yanındaki çocukların yaşadığı korku güvenlik kamerasına yansıdı.

YERE YATIRIP ZORLA TERAZİSİNİ ALDILAR

CHP'li Kilis Belediyesinde görev yapan zabıta ekipleri, mahalle arasında seyyar satıcılık yapan bir kişi ile 2 çocuğu kovaladı. Zabıta ekipleri, terazisini alarak kaçmaya çalışan seyyar satıcıyı arkasından koşarak yakaladı. Ekipler, satıcıyı yere yatırarak zorla terazisini aldı. Bu esnada, satıcının yanındaki çocukların tuttuğu salatalık yüklü seyyar araba devrildi.

ÇOCUKLARIN YAŞADIĞI KORKU KAMERADA

Görüntülerde, zabıta ekiplerinin teraziyi almak için satıcıya müdahale ettiği ve çocukların bu sırada dehşete kapıldığı görüldü. Çocuklar, yaşanan olayın şiddeti karşısında donakaldı. Çevredeki vatandaşlar, zabıta ekiplerinin sert müdahalesine tepki göstererek güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kısa sürede sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada gündem olan görüntülere dair Kilis Belediyesi'nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kilis Belediyesi Zabıta Zabıta Kilis Kilis Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (35)

Awesome:

Bu durum malesef Türkiye'nin her yerinde var. Garibanların üç beş kuruş kazanmalarına gelince maşallah zabıtalar aslan kesiliyor. İşletmelerin yolları kaldırımları işgaline ses çıkartmıyor.

672
8
yanıtYanıtla
murat aravi:

aslen ruhsatsiz vergisiz her is kolunda istisnasiz uygulanmasibgereken denetimler yapilsa şu an zabita elestirilmek yerine takdir edilmelidir.yaklasim yanlis olabilir ama teraziye el konukmasi yaptirimdir.olmasi gerekendir.gariban olmasi fakir olmasi istisna degildir.ama normalde tabi bu dediklerim.

yanıt37
yanıt245
sade vatandaş:

zabıtalar görevini yapıyor diyenler çocuklarına bakmak için mücadele veren insanları görmezden geliyor batıda çocuğu olanlar devletten yardım alıyor burada ise insanların çocuk yapmamaları için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar ondan sonra nüfus niye azalıyor diyorsunuz

yanıt175
yanıt19
Abidin Alakuş:

yazıktır günahtır sizin karnınız doyarken ne şartlar altında karnını doyurmaya çalışan insanlar var

384
12
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Guzel Insan..100 Yillik Anty-Standart Ulkede Garibanlik Kader Diye Cekilmek Zorunda Iste..Halbuki Siyasi Partizanlara Yalakalik Yaparsan, Guzel Yasarsin..Di mi ?

yanıt9
yanıt2
Mehmet Yıldırım:

kural ve yasakları zabıta koymuyor zabıtalar görevlerini yapıyorlar insanları seyyar satıcılık yapmaya zorlayan sistemi eleştirin

72
232
yanıtYanıtla
Awesome:

Dostum kuralsa bu kural seyyar satıcılara mı işliyor ?

yanıt236
yanıt9
Bii bakayimm:

senin beğendiğin zabıta iş yerlerine gelince kedi oluyor ? görev çocukların yanında babaya sert davranmak mi

yanıt275
yanıt8
Gökhan Ccc:

şu zabıtalar kaldirimlari temizlesinler marketleri denetlesinler ancak fotoğraf çekilmeyi bilirler hiçbir halta yaradıkları yok

173
5
yanıtYanıtla
Ejderha Dövmeli Herif:

Kilis. En doğumuz. Dikkat ettinizmi ortadoğuya yaklaştıkca ülkenin kültürüde sokak güzelliğide değişiyor. Batıya yaklaşırsan avrupalı bir yaşam oluyor. Yani kültürler hem sosyal çevreyi hem sokakları hemde karekterleri güzelleştiriyor. Haritaya uydu fotosundan bakın. Kuzeyden batıdan başlayın. Kuraklık iç anadoludan başlıyor doğuya kadar toprak kil taş. Sebebi iklim değil insanlar ve kültürleri.

27
29
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title