Haberler

İstanbul'da korkunç kaza! Başıboş at, aracın ön camından içeri girdi

Güncelleme:

E-5 karayolu Kumburgaz-Büyükçekmece istikametinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki başıboş atlara çarptı. Sürücünün ufak sıyrıklarla atlattığı kazada atlardan biri aracın ön camından içeri girdi.

İstanbul'da yol kenarında başıboş gezen 3 at, otomobilin çarpması sonucu telef oldu. Atlardan biri çarpmanın etkisiyle otomobilin ön camından içeri girdi. Araç sürücüsü ise feci kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 06.30'da Silivri ilçesi E-5 karayolu Kumburgaz-Büyükçekmece istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fikrettin Mermer yönetimindeki 34 EH 9625 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan başıboş 3 ata çarptı.

ARACIN ÖN CAMINDAN İÇERİ GİRDİ

Çarpmanın şiddeti ile savrulan atlar olay yerinde telef oldu. Atlardan biri ise aracın ön camını kırarak içeri girdi. Araç sürüsü Fikrettin Mermer kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Araçta ise maddi hasar oluştu.

TRAFİKTE AKSAMALAR YAŞANDI

Kaza sonrası olay yerine gelen ekipler, telef olan atlar ile aracı olay yerinden kaldırdı. Kaza nedeniyle trafikte bir süre aksama yaşandı. Trafik akışı, atların ve aracın kaldırılması ile normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500

Yorumlar (23)

aaaa:

ehliyeti elinden alinir cezasiz kalmaz ins

5
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

HEHHE. GÜNÜN KOMEDİSİ LAA.

0
4
yanıtYanıtla
İsmail okur:

Sürücü eşek cinsinden

4
0
yanıtYanıtla
ozan:

cekinin üstündeki at oda bir canlı neden cekiciye öyle atı cıkardınız yazık günah degilmi ondada can var buna yapanların aklı dengesi yerindemi acaba

3
0
yanıtYanıtla
asdf:

At yaşıyor mu peki

0
3
yanıtYanıtla
mrt:

3 atta ölmüş yazıyor haberi nerenle okuyorsun

yanıt3
yanıt0
atarabacı osman:

Atlar alkol kullanıyo abi, yola alkollü çıkıyolar kaza yapıyolar abi

2
0
yanıtYanıtla
Malcom x:

Atla beraber koymuşlar çekiciye hey yarrabim. Biz Türkler gerçekten çılgınız.

2
0
yanıtYanıtla
Ksekses:

At ağızlı dedikleri bu olsa gerek

2
0
yanıtYanıtla
italyan şovalyeleri:

21. yy istanbulun göbeğinde at geziyo. .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title