Haberler

İstanbul'da 14 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli ifadesiyle kan dondurdu: İkinci eş olarak istedim

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriye uyruklu kız çocuğu derneğe başvurarak, ev sahibi tarafından cinsel saldırıya uğradığını ifade etti. Olay sonrası harekete geçen güvenlik güçleri şüpheliyi tutukladı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde "Kızı ikinci eş olarak istedim" diyerek kendini savundu.

İstanbul Arnavutköy'de 14 yaşındaki Suriyeli bir çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şüpheli tutuklandı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde "Kızı ikinci eş olarak istedim" diyerek kendini savundu.

DERNEK YÖNETİCİSİ DURUMU POLİSE İLETTİ

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk bir derneğe başvurarak, ev sahibi tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi. Dernek yöneticisinin durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli C.Ç'yi gözaltına aldı.

"KIZI İKİNCİ EŞ OLARAK İSTEDİM"

Emniyetteki ifadesinde, kızı kendisine iki ay önce eş olarak istediğini öne süren şüpheli C.Ç, dini nikah yaptıklarını, resmi nikah yapmaması üzerine kendisinin bu suçlamayla karşılaştığını savundu. Çocuğun annesi ise şüphelinin kızını zorla alıkoyduğunu, şikayetçi olmaları durumunda öldürülme korkusuyla kimseye bir şey söyleyemediklerini öne sürdü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Arnavutköy İstanbul Suriye Haberler

500

Yorumlar (15)

Garip Kul:

Iki kere iğrençsin , birincisi çocuk yaşta bir kıza yapmaya çalıştığın şey yüzunden , ikincisi vatansız gurbet diyarlar da mazlum bir çocuğa yaptığın için , Allah belasini versin .

54
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

bunu alkışlayan onursuzdur haysiyetsizdir. . . . sapığın dini ırkı olmaz.

39
1
yanıtYanıtla
bozkurt:

bu kınama için alkış oluyor cahil kardeşim

yanıt7
yanıt3
ad mad yok:

direk hadım

37
1
yanıtYanıtla
musafir:

şeref yoksunu kanı bozuklar mazluma yardım etmek yerine ırzına geçmeyi planlıyorlar velev ki kabul etti imam nikahın oldu bu mudur yapılması gereken düşeni kullanmak mıdır ALLAH belalarını versin vermesine de topluma caydırıcı yasalar gelmedikçe bunların önü alınamaz cinsel suçlular acilen idam edilmeli ikinci eş almaya yeltenen olacak mı bakalım

34
0
yanıtYanıtla
Gaffur:

Ben yanlız yaşayan anne ve kız okuduktan sonra şaşırmadım olaya ülkede çok var bunlardan lafa gelince en namuslu müslüman biziz ama

17
0
yanıtYanıtla
Ahabhashjs:

Haaa pardon ya...bizde yanlış bir şey yapıyon sandık..ruh hastası

16
0
yanıtYanıtla
Turk:

Vay serefsiz vay

13
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Yaziklar Olsun

12
0
yanıtYanıtla
Delikanlı:

Bu işi yapan nereli acaba. Hangi bölgenin adamı acaba. Utanmaz insan senin kızınıda alırlarsa ne olacak.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title