Haberler

Dolandırıcı kadın ve sözde akrabaları, internetten tanıştığı adamın çıplak fotoğraflarını çekerek para istedi

Güncelleme:

Manisa'da bir adam, internetten tanışarak duygusal bağ kurduğu kadının sözde akrabaları ve arkadaşları tarafından darp edildikten sonra çıplak fotoğrafları çekilerek tehdit edildi. Çete, mağdur adamdan fotoğraf için 200 bin TL para istedi.

Manisa'da bir adam, internetten tanışarak duygusal bağ kurduğu kadının sözde akrabaları ve arkadaşları tarafından darp edildikten sonra çıplak fotoğrafları çekilerek tehdit edildi. Mağdur şahıstan çıplak fotoğrafları karşılığında 150-200 bin TL civarında para isteyen ve çete oldukları öğrenilen kadın ve beraberindeki şüpheliler polis tarafından yakalandı.

BASKIN SÜSÜ VERDİLER

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz 29 Ağustos günü Şehzadeler ilçesi İbrahim Çelebi Mahallesi İzmir Caddesi üzerindeki günü birlik evde meydana geldi. İnternet üzerinden maddi durumu iyi olan kişileri tespit ederek, kurdukları tuzaklarla şantaj yapan bir çetenin üyesi olduğu öğrenilen Emel K. isimli bir kadın, sosyal medyadan Ö.K. isimli adamla tanıştı. Ö.K. ile duygusal bağ kurarak bir müddet arkadaşlık yaptıktan sonra günübirlik evde buluşmaya ikna eden Emel K. evin adresini çete üyelerine de bildirdi. Evde birlikte olacakları sırada planlı bir şekilde baskın süsü veren çete üyeleri, kendilerini Emel K.'nin akrabası ve arkadaşları olarak tanıtarak, Ö.K.'yi darp etti ve arkasından çıplak fotoğraflarını çekti.

PARA ÇEKMESİ SIRASINDA OPERASYON DÜZENLENDİ

Bir süre sonra çete üyelerinin kendisinden çıplak fotoğrafları karşılığında 150-200 bin TL arasında para istemesi üzerine Ö.K. durumu polise haber verdi. İhbar üzerine soruşturma başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri tespit etti. Emniyet ekipleri, Ö.K.'nin bankadan para çekmesi sırasında düzenlediği operasyonla çete üyeleri, Emel K., A.K, İ.U., S.G., O.Y., Ü.Y. isimli şahısları yakaladı. Şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. O.Y. ve Ü.Y. isimli şahıslar savcılık tarafından serbest bırakılırken, Emel K., A.K., İ.U., S.G. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

A:

Bedava peynir sadece fare kapanında olur??

10
0
yanıtYanıtla
asasd:

ahmet şefik izgören hayal dolandırıcısının sözlerini yazma buraya la

yanıt1
yanıt1
mert:

cok dogru amma son kullanma tarihi gecmis perynir

yanıt0
yanıt0
urungu:

ya arkadaşlar neden hep devlete yükleniyoruz, develet her vatandaşın başına bir kolluk kuvveti dikemeyeceğine göre, neden insanlar namuslu işlerin peşine gitmiyorki. , bizdeki bu uçgur sevdası olduktan sonra bu olaylar ne ilk nede sondur

7
1
yanıtYanıtla
...:

Helal sana.

yanıt1
yanıt0
Kara:

Suçlulaların at koşturduğu bir meydan olmuş. İnsanlar her türlü sömürülüyor. Ben bıktım bu ülkede yaşamaktan insanlar nasıl bıkmıyor anlamıyorum nasıl isyan etmiyor.

5
2
yanıtYanıtla
bozoklu:

yaşamak zorunda değilsin biktıysan daha güzel memleket bulabilirsen seni tutan yok güle güle naş naş.

yanıt6
yanıt2
hakan:

Ülke ülke değil başka bir şey ama kesinlikle bir ülke değil.

3
2
yanıtYanıtla
demir:

ne ulke ya her ønune gelen mafi olmus bence devlet bu pislikleri toplamasi gerek agir cezalar olacak sokak der isen yine mafia elin de park parasi altin da ulke de mit gizli polis yok mu her yakalanan ben yapmadim haberim yok diyor ceza almiyor tam sacmalik ulkesi oraya kamara koyarsin yada gizli polis para istedigi zaman direk sorgusuz hapise atarsin nasil kanun ise hakim birakiyor bence eksik var ise acil duzenleme yapilacak suc var cezasi yok tam sacmalik

5
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Oslonun içinden misin?

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title