Haberler

Giresun'da seçimi kazanan belediye başkanının evine silahlı taciz

Güncelleme:

Giresun'un Tirebolu ilçesinde seçimi kazanan İYİ Partili Bülent Kara'nın evinin önüne gelen bir kişi, silahla havaya ateş açarak Kara'yı dışarıya çağırdı. İhbar yerine gelen polisler, şahsı gözaltına aldı.

Giresun'un Tirebolu ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre İYİ Parti'den belediye başkanlığını kazanan Bülent Kara'nın Yeni Mahalle'deki evinin önüne gelen bir kişi, silahla havaya ateş açarak Kara'yı dışarıya çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, E.K'yi gözaltına aldı.

Giresun'da seçimi kazanan belediye başkanının evine silahlı taciz

"EVİMİZİN ÖNÜNDE SİLAHLA ATEŞ AÇTI"

Olay sonrası polis karakoluna giderek silahlı şahıstan şikayetçi olan Bülent Kara, "Bu akşam korkunç bir olay yaşadık. Evimizin önünde bir şahıs silahıyla ateş açtı, çok şükür ki kimseye zarar gelmedi. Kimlerin azmettirdiğini bilmiyoruz ancak emniyet güçlerimiz olaya hızlı bir şekilde müdahale etti ve şahsı gözaltına aldı. Bundan sonrası emniyet ve adli makamlarındır" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bülent Kara Tirebolu Giresun Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (6)

İbrahim Demirel:

Milletin iradesine saygılı olmak zorundayız. Cumhurbaşkanı, Milletvekili, belediye başkanı yada muhtar, bunlar halkın seçtiği kişilerdır. Sevmiyor olsak bile saygı duymak zorundayız.

52
0
yanıtYanıtla
KARAYEL:

yok yook öyle ayak! Önce saygiyi hak edecekki saygiyi gösteresin haa su var, mevkisine saygi duyarim, ama alaya alipda ben o kisinin ekmegini ödiyene geri küfür ve kücük düsürme ile geri gelirse havasini alir.

yanıt2
yanıt14
Özer Doğan:

mağlubiyeti içine sindiremeyenler baş vurduğu jaba kuvvet

11
0
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Yazik

11
0
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Silah ne demek.

10
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

eline silah sopa alıp etrafı tehdit edenlere ağır cezalar verilmedikçe ülkede bu zorbalıklar devam edecek

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title