Haberler

"Gasp edildim" dedi dilenci çıktı

Güncelleme:

"Gasp edildim" diyerek polise başvuran 82 yaşındaki adam polisi harekete geçirdi. Yaşlı adamın parasına dilencilik yaptığı gerekçesiyle zabıtalar tarafından el konulduğu ortaya çıktı.

Adana'da gasp edildiğini ileri sürerek polise başvuran şahsın parasına dilencilik yaptığı gerekçesiyle zabıtalar tarafından el konulduğu belirlendi.

Merkez Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 82 yaşındaki Aziz İ., 155 polis imdat hattını arayarak bankadan çektiği 3 bin 170 lirasının gasp edildiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine gasp ekipleri gönderildi.

Olay yerine gelen ekibi bankaya götüren şahıs paraya çektikten sonra yanına gelen 3-4 şahsın zorla parasını aldığını söyledi. Polis yaşlı adamın ellerinde de morarma olduğunu görünce gasp edilmiş olabileceğini düşündü.

Ancak polis yaptığı çalışmada yaşlı adamın parasını zabıta ekiplerinin aldığını tespit etti. Zabıta ekiplerinin yaşlı adamın dilencilik yaptığı gerekçesiyle bundan elde ettiği paralara el koyduğu ve tutanak tuttuğu ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Reşatbey Mahallesi Haberler

500

Yorumlar (27)

Düşünen deli:

DİLencilik bir meslek sömürü dünyasındaki akıllı farecikler bunlar

39
3
yanıtYanıtla
vatan evladı:

peygamberimiz der ki. . . evinde Bir günlük yiyeceği bulunan kimsenin dilenmesi haramdır. . . . o halde türkiyede yiyeceği olmayan kim var ki bir fırından ekmek isteyipte verilmesin. . .

36
5
yanıtYanıtla
ref:

Faturalar var beyim faturalar

yanıt8
yanıt9
Mehmet konya:

Iyi ce hadislere bagladiniz.. bence deve sidigi icmek insan aklkna zarar, lakin hadis de deve sidigi dunyanin en zeki insank yapiyor diyorlar.. habgi deve sidigi ile bol sanslar..

yanıt1
yanıt17
umtiti:

işiniz gücünüz siyaset ''''REF''''

yanıt1
yanıt11
falco52:

bu dilencileri toplasan mal varlığı koç u geçer :)

30
5
yanıtYanıtla
5 lira:

ayıpya verin adamın parasını

2
22
yanıtYanıtla
raa:

ah be dedem bir ayagin topraga girmis ve tek ayak cukurunu kazmaya baslamis sen hala götüremeyecegin seylerin pesindesin sizin gibilerin gözünü ancak toprak doyurur öte tarafta bol bol alisveris yaparsin ama görünen o. ki sen bayagi varyemezsin ordada para harcamazsin

19
4
yanıtYanıtla
yanlız kurt 06:

ben gercek ten ıhtıyacı olana verırım dılencıye vermem dılencı benden zengındır vatandası soyup sugana cevırıyorlar yazık gunah kardesım olmaz dılenmek hellal kazansınlar cok ayıp zabıtalar haklı elkoymakta ellerıne saglık devamı gelsın calısmaların tesekkurler zabıta beyler

17
3
yanıtYanıtla
kafdagı:

ayy şu aziz değimi verin şunun bin lirasını :D

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title