Haberler

Uyuşturucu bağımlısı eşinin üzerine benzin döküp ateşe verdiği kadın, yaşam mücadelesini kaybetti

Güncelleme:

Diyarbakır'da uyuşturucu bağımlısı eşinin üzerine benzin dökerek ateşe verdiği kadın, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Gözaltına alınan cani kocanın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 12 gün önce uyuşturucu bağımlısı eşi Can Yılmaz'ın (35) benzin dökerek ateşe verdiği Güllü Yılmaz (30), yaşam mücadelesini kaybetti.

ALEVLER İÇİNDE KALDI, EVLERİNİN PENCERESİNDEN BOŞLUĞA ATLADI

Olay, 17 Ekim günü Ergani ilçesi Aziziye Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 3 çocuk babası Can Yılmaz, eşi ile tartıştı. Yılmaz, evde, bidonda bulunan benzini kızı Zeynep ve eşi Güllü'nün üzerine döküp ateşe verdi. Kendi üzerine de bir miktar benzin döken Can Yılmaz, çakmağı çaktı. Güllü Yılmaz, alevler içinde kendisini ikinci kattaki evlerinin penceresinden boşluğa bıraktı.

Uyuşturucu bağımlısı eşinin üzerine benzin döküp ateşe verdiği kadın, yaşam mücadelesini kaybetti

CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Feryatları duyan komşuları, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, evdeki alevlere müdahale ederek söndürdü. Vücutlarında yanıklar oluşan Yılmaz çifti ile kızları Zeynep, Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Güllü Yılmaz, buradaki ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavileri tamamlanan Zeynep Yılmaz akrabalarının yanına yerleşirken, Can Yılmaz ise gözaltına alındı.

Uyuşturucu bağımlısı eşinin üzerine benzin döküp ateşe verdiği kadın, yaşam mücadelesini kaybetti

BUGÜN ACI HABER GELDİ

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Güllü Yılmaz, bugün saat 10.00 sıralarında doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Gözaltındaki Can Yılmaz'ın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Can Yılmaz Güllü Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (13)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Şimdi giderler yine avmlerde "kurgulayıp" çok misafirperver ve iyi insanlar algısı oluştururlar bu "kurgubakır"için,ben diyorum değil adam insan bile çıkmaz bunlardan,başlarlar şimdi yok Mezopotamya yok peygamberler şehri ağızlarına yine,lan he he kesinde öyle zaten şu zamanda

2
16
yanıtYanıtla
Akp:

Allah belanı versin

14
0
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

Alçak herif...

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

umarım cezaevinde onuda benzin döküp yakarlar

11
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Kadının devleti olmayınca bunlar hergün yaşanır ve kimse ders almaz. .

7
1
yanıtYanıtla
Rent a car:

Olayda ölü ve yaralılar olduğu gerçektir ama söz konusu can ın cinnet geçirmesi uyuşturucu ile alakalı değil farklı bi durumdur

1
5
yanıtYanıtla
ESKI MEMUR:

ülkemizde fazla kullanilan uyusturucular insani gevsetir bedenine hakim olamaz ve beyin algisini bozar yavaslatir veya uyusturur o yüzden insan hayatina kast eden kisilerin uyusturucu etkisi altindaydim ne yaptigimi hatirlamiyorum demesi cezadan yirtma adina söylenmis yalandir ekseriyetle bu sahislar harman kalma tabir edilen zamanlarda asabilesirler uyusturucuya ulasmak icinde cinayet isleyebilirler yani bilerek canice hareket ederler uyusturucu bagimlisi olmalari ceza indirimine sebep olmamali

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alllah belanı versin

5
0
yanıtYanıtla
cosmos:

kadında çok güzelmiş yazık olmuş öyle kadına layık değil ama kadınlarda salak gidip öyle sapık piskopat erkekleri buluyorlar

0
3
yanıtYanıtla
Osman:

Allah senin belanı versin o şekil yanarsın inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title