Haberler

Bornova'da zincir market soygunu şüphelisi tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde bir zincir marketin şubesini soyan ve kaçarken tüfeğin ateş alması sonucu kendini yaralayan F.B., tutuklandı.

İZMİR'in Bornova ilçesinde, bir zincir marketin şubesini soyan ve kaçarken tüfeğin ateş alması sonucu kendini yaralayan F.B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bornova ilçesinde, geçen cumartesi günü bir zincir markete giren kar maskeli ve kapüşonlu Y.Ö. ve elinde tüfek olan F.B., tüfeği market çalışanına doğrultup, kasadaki 11 bin TL'yi aldı. Şüpheliler marketten çıktıktan kısa süre sonra bir el silah sesi duyuldu. İhbar üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye sevk edildi. Şüphelilerin bir taksiye bindikleri tespit edildi.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN TUTUKLANDI

Olayın ardından, Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği'ne bağlı Yunus ekiplerince, şüphelilerin kaçtığı taksi durduruldu. Şüpheliler, çaldıkları paralarla birlikte yakalandı. Şüphelilerden F.B.'nin, kaçmaya çalışırken tüfeğin ateş alması sonucu bacağından yaralandığı belirlendi ve hastaneye kaldırıldı. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Y.Ö. tutuklanırken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan F.B. de tedavisinin ardından bugün sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bornova İzmir Suç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title