Haberler

Kurban Bayramı öncesi yollar kan gölüne döndü: 9 ölü 112 yaralı

Güncelleme:

Alınan tedbirlere ve yapılan uyarılara rağmen bayram tatilinde yaşanan kazalarda 9 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 112 kişi hastanelere kaldırıldı.

9 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden 10 Ağustos Cumartesi gününe kadar yurt genelinde, üzücü trafik kazaları meydana geldi. Beş günlük Kurban Bayramı tatili için dün mesai bitiminin ardından tatil yörelerine ve memleketlerine gitmek isteyenler yollara çıktı. Karayollarının bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Karayolları ve emniyet güçlerinin aldığı önlemler ve yetkililerin yaptığı uyarılara karşın yine de çok sayıda kaza meydana geldi.

Bayram tatili yolunda kaza bilançosu: 9 ölü 112 yaralı

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dün saat 17.00'den gece yarısına kadar, Sakarya, Gaziantep, Kastamonu, Adıyaman, Denizli, Bursa, Şanlıurfa, Antalya, İstanbul, Kütahya, Manisa, Edirne ve Tokat'ta meydana gelen 14 kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 49 kişi yaralandı. Arife günü olan tatilin ilk gününde bugün ise saat 17.00'ye kadar, Yozgat, Ankara, Aksaray, Konya, Sakarya, İstanbul, Diyarbakır, Mersin, Kayseri, Sivas, Manisa ve Bolu'da meydana gelen 12 kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 63 kişi yaralandı. 24 saat içinde toplam 26 kaza meydana geldi. Kazalarda, 9 kişi hayatını kaybetti, 112 kişi de yaralandı.

Bayram tatili yolunda kaza bilançosu: 9 ölü 112 yaralı

KURBAN BAYRAMI TATİLİNİN KAZA TABLOSU:

9 Ağustos Cuma günü (saat 17.00'den sonra): 14 kaza, 3 ölü,49 yaralı

10 Ağustos Cumartesi günü (Kurban Bayramı Arifesi) : 12 kaza, 6 ölü, 63 yaralı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (43)

ALİ AGA:

arabayı alan yola çıkıyor sürebilirmiyim acemimiyim diyen yok. Kendine ediyor suçu olmayanada sebep oluyor. Acemi olan yola çıkmasın ayrıca hızlı giden daha iyi şoför değildir.

50
1
yanıtYanıtla
ece:

sanıyoruzki bize birşey olmaz unutmayın sevdiklerinizi taşıyorsunuz

38
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Bayram tatillerinde niye bu agir vasitalari yola cikmasini izin veriyorlar anlamiyorum, eger tatillerde agir vasitalarin yola cikmasi yasaklanirsa kazalarda %80 azalma olur, ama ülkede hicbir düzgün isleyen kanun yok gereckten cok yazik

19
9
yanıtYanıtla
kazasız kul olmaz ekıbı:

kadermı yoksa ıhmalmı

17
3
yanıtYanıtla
Nibrain:

Kader mi? Kader yok ki

yanıt1
yanıt8
MELLUL SENI:

lan ATAIST KES SESINI

yanıt1
yanıt1
etin:

her sene aynı facia

16
0
yanıtYanıtla
ULUBATLI:

Devlet ne yapsın ,her bir km.kontrol edemezki. Hersene uyarıyorlar dikatli sürün kemer takın hız yapmayın diye.kim dinliyorki ,ölenlerin yüzde 80 i kemer takmamış aşırı hız uykusuzluk hatalı solama. . Ben biliyorum sürmesini ,birşey olmaz mantığıla yola çıkıyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
yasli koylu:

ben bilirim, akilliyim, anlarim, hakliyim, alkohol-narkotik kullanirim, kuralara uymam baskasina aptal, cahil dersen sonu boyle olur turk. . . . . .

8
2
yanıtYanıtla
eksik:

merhaba en iyi benim diyenler etten kemikten olanlar sizin ter kokunuzdan parfümmü yapiliyor göz yaşınızdan ilaçmı yapılıyor tuvelete gittiğinizde peşinizde milyonlarca insan bıraktığınızı almak için savaş mı yapıyor sizin özelliğiniz ne en hızlı ben kullanırım kimse beni geçemez neden niye kendini hızlı zannetme senden hızlısının fotoğrafı haberde yavaş lütfen yavaş çok geçmiş olsun hemde Arife günü yazık

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title