Haberler

Kız arkadaşının evini karıştıran alkollü adam, yanlış daireye 11 el ateş etti

Güncelleme:

Adana'da, barışma talebine olumsuz yanıt veren kız arkadaşının evini şaşıran alkollü adam, başka bir dairenin kapısına 11 el ateş edip kaçtı.

Adana'da alkol alan Abdullah Tekayak (27), kendisini terk eden kız arkadaşı Ülker Ş'nin (26) oturduğu siteye gitti. Ülker Ş'nin oturduğu daireyi şaşıran Tekayak, alt kattaki Fatem Ş'nin evinin giriş kapısına 11 el ateş edip kaçtı.

9 Şubat'ta Seyhan ilçesi Pınar mahallesinde meydana gelen olayda, Abdullah Tekayak, kendisini terk eden kız arkadaşı Ülker Ş.'ye yeniden bir araya gelme teklifinde bulundu. Ancak Ülker Ş, bu talebe olumsuz yanıt verdi. Bunu içine sindiremeyen Abdullah Tekayak, alkol aldıktan sonra Ülker Ş.'nin yaşadığı siteye gitti. Burada daireleri karıştıran Tekayak, yanındaki tabancayla Ülker Ş'nin alt kattaki komşusu Fatem Ş'nin (46) dairesinin giriş kapısına 11 el ateş edip kaçtı.

BAŞKA BİR EVE DAHA SALDIRDI

Abdullah Tekayak, daha sonra arkadaşı Yusuf K. (26) ve onun dini nikahla birlikte yaşadığı Çilem K. (24) ile buluştu. 3 kişi, Çilem K'yi taciz ettiği öne sürülen Sadim K'nin Aydınlar mahallesindeki evine gitti. Abdullah Tekayak, burada da Sadim K'nin evine 3 el ateş edip otoparktaki otomobiline de zarar verdi.

YAKALANIP TUTUKLANDILAR

Olayın ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırıların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Kameralardan Sadim K'nin evine ateş açan kişinin Abdullah Tekayak olduğu belirlendi. Polis, şüpheliler Abdullah Tekayak, Çilem Korkmaz ve Yusuf Keskin'i suç aleti tabancayla birlikte kısa sürede yakaladı. Emniyette sorguları tamamlanan 3 kişi sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kız arkadaşının evini karıştıran alkollü adam, yanlış daireye 11 el ateş etti

Kız arkadaşının evini karıştıran alkollü adam, yanlış daireye 11 el ateş etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (12)

METEHAN:

şaka gibi memleket

11
0
yanıtYanıtla
adanali:

habaerin fotosunu gördüm kesin benim memleket dedim : ))

6
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Adana''da sıradan bir gün. . .

5
0
yanıtYanıtla
Memocan:

Başıboş kalan insan bakın nelerle uğraşıyor hangi yol üstündeysen osun doğru yoldan çıktın mı şeytanın yolundasın ve sana kötülük emreder

3
2
yanıtYanıtla
KRALEX:

AHHHAHHHHHHAHHHHAHAHAHAHAHHA

5
0
yanıtYanıtla
hahaha:

fotograftan tanıdım. Burası ADANA

4
0
yanıtYanıtla
baki:

şaşırdım mı . . . HAYIR. . . Adana sonuçta . . adana merkez patlıyor herkes. . .

3
0
yanıtYanıtla
röportaj adam:

RÖPORTAJ ADAM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR HABER BU :) BU ARADA YER YİNE ADANA. . .

3
0
yanıtYanıtla
kenyalı musa:

bu maymunlar kafalarına göre ev basıyor kafalarına göre eşkiyalık yapıyor bellerinde silah sırtararak poz veriyor lan bunların tek cesaret aldıkları kanunlar bi ulkede bu kadarmı kanun yasa tanımaz yaşar bilmiyorum allah rızası için şu kanunları düzeltin boşlukları doldurun çıkartmayın şu toplum düşmanlarını sokaga daha çok günahsız zarar görecek vebali çok agır bu işin. . .

2
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Oksijen israfı memlekette sıradan bir haber daha

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title