Haberler

4 İşletmeden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan hırsızlar yakalandı

Güncelleme:

4 İşletmeden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan hırsızlar yakalandı İstanbul'dan Tekirdağ'a gelip gözüne kestirdikleri telefon bayilerine giren hırsızlık çetesini polis ekipleri çökertti.

4 İşletmeden 200 bin TL değerindeki telefon ve laptop çalan hırsızlar yakalandı

TEKİRDAĞ - İstanbul'dan Tekirdağ'a gelip gözüne kestirdikleri telefon bayilerine giren hırsızlık çetesini polis ekipleri çökertti. 4 İşletmeden toplam 200 bin TL değerinde telefon ve laptop çalan hırsızlardan 2'si tutuklandı. Diğer 6 hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

80 bin TL'lik hırsızlık yaptılar

Edinilen bilgiye göre 26 Aralık 2021 Pazar günü Kapaklı'daki bir iş yerine giren 5 hırsız, 80 bin TL değerindeki telefonla birlikte kayıplara karıştı. Kapaklı polisi tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu hırsızların İstanbul'dan geldiği tespit edildi. R.K., Ö.F.T., V.Y., M.D. ve M.Ç. adlı 5 hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

20 bin TL'lik bir vurgun daha

Dört gün önceki hırsızlık olayıyla ilgili çalışmalar sürerken, 30 Aralık 2021 Perşembe günü Kapaklı'da bir işletme daha soyuldu. 20 bin TL değerindeki laptop ve telefonu çalan hırsızların, bir önceki olaya karışan V.Y., Y.O. ve M.Ç. olduğu tespit edildi. Hırsızlık olayına H.Y. adlı bir kişinin daha karıştığı öğrenildi.

Çerkezköy'de 2 işletmeyi soydular

Öte yandan aynı çete Çerkezköy'deki 2 iş yerinde toplam 100 bin TL'lik vurgun yaptı. Emniyet ekiplerinin takibi sonucu çetenin, İstanbul'dan Kapaklı ve Çerkezköy'e gelip hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edildi. Hırsızlık olaylarına karışan R.K., Ö.F.T., V.Y., M.D., M.Ç., M.D., Y.O. ve H.Y. adlı 8 kişinin yakalanması için çalışma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlılardan 2'sini yakalamayı başardı.

R.K. ve Ö.F.T. adlı 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, V.Y., M.D., M.Ç., Y.O., M.D. ve H.Y. adlı 6 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Münir Karaloğlu İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title