Haberler

TRT Spor izle, İtalya İspanya maçı canlı izle

TRT Spor izle, İtalya İspanya maçı canlı izle. EURO 2016 heyecanı haberler.com adresinde. 27 Haziran Pazartesi akşamı 19:00'da başlayacak mücadeleyi TRT Spor kanalı yayınlayacak. TRT Spor canlı izleme yayını ve mücadele öncesi detaylar haberler.com'da..

Canlı TRT Spor izle. 27 Haziran Pazartesi Canlı TRT Spor yayını izle. İtalya İspanya mücadelesi 19:00'da başlıyor. EURO 2016 heyecanı sürüyor. Erken final olarak nitelendirilen karşılaşmada İspanya ve İtalya karşı karşıya geliyor. İspanya İtalya maçını canlı izlemek için 19:00'da başlayacak mücadele için Canlı TRT Spor izleme bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. Mücadele TRT Spor kanalının yanı sıra Lig Tv kanalından da canlı izlenebilecek.  

CANLI TRT SPOR İZLE - İTALYA İSPANYA MAÇI  

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) son 16 turu maçında İtalya ile İspanya karşı karşıya gelecek. Stade de France'ta saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. İngiliz Martin Atkinson'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemliklerini Barış Şimşek ve Hüseyin Göçek üstlenecek. Bu dev karşılaşma TRTSPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

EURO 2012'de finalde karşılaşmışlardı

İtalya ve İspanya, EURO 2012 finalinde de karşı karşıya gelmişti.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de oynanan maçta İspanya, David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres ve Juan Mata'nın golleriyle İtalya'yı 4-0 mağlup ederek üst üste 2. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nı zaferle kapamıştı.

STAT : Stade de France
HAKEM : Cüneyt Çakır

SAAT : 19:00

İTALYA : Buffon, Darmian, Chiellini, Bonucci, Barzagli, De Rossi, , Florenzi, Parolo, Giaccherini, Eder, Pelle.
TEKNİK DİREKTÖR: Antonio Conte

İSPANYA : De Gea, Ramos, Juanfran, Alba, Pique, Iniesta, Busquest, Fabregas, Nolito, Silva, Morata.
TEKNİK DİREKTÖR: Vicente del Bosque

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İspanya Lig Tv İtalya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title