Haberler

Tartıştığı ablasını boynuna bıçak saplayarak öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da bir genç, yaşanan tartışmada ablasını boynuna bıçak saplayarak öldürdü

Antalya'da boşanan annesinin yanına giden abla ile onu eve almak istemeyen kardeş arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle sonuçlandı. Kavgada 19 yaşındaki genç, kendisinden 1 yaş büyük ablasını boynuna sapladığı bıçakla öldürdü. Genç olayın ardından babasını arayarak ablasını öldürdüğünü söyledi.

Olay, Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi 238 sokaktaki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 yıl önce eşinden boşanan Mustafa Ç., 2 çocuğuyla beraber yaşamaya başladı. Pazarcılıkla uğraşan Mustafa Ç. bugün işe gittiği sırada, bir süre önce annesinin yanına gittiği belirtilen Kader Ç. (20) eve gelmek istedi. Bu sırada evde bulunan kardeşi Asilhan Ç., iddiaya göre ablasını annesinin yanına gittiği gerekçesiyle eve almak istemedi. İkilinin tartışması kavgaya dönüşünce, Asilhan Ç. evin salonunda eline aldığı bıçağı ablasının boynuna sapladı.

BABASINI ARADI

Olayın ardından Asilhan Ç. babasını arayarak ablasını öldürdüğünü söyledi. Telefon gelir gelmez işini bırakıp evine gelen baba Mustafa Ç., kızının kanlar içerisinde yerde yattığını görünce donup kaldı. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen polis, şüpheli Asilhan Ç.'yi gözaltına alırken, eve gelen sağlık ekipleri de genç kızın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

"ANNESİNİN YANINA GİTTİ, DURMADI GERİ GELDİ"

Çevredeki komşular iki kardeşin daha önce bir çok kez kavga ettiğini söyledi. Sesleri duyan komşulardan bir kadın, "3 yıldır kavga ediyorlar. Polisler geliyor, gidiyor. Çocuk çok sakin bir çocuktu. Kız da sakindi ama evi terk edip gidiyordu. Annesinin yanına gitti, durmadı geri geldi" diye konuştu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 20 yaşındaki Kader Ç.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (11)

M.Y:

Boşanırken çocuklarının psikolojik durumunu dikkate almayan aileler bu ders size . .

21
1
yanıtYanıtla
psikoloji ve sosyoloji 11-12 sınıflarda:

bunlarda ders alacak eğitim malesef yok ;ortalama ilk okul 3, rakamlar devlete ait, neyle haşır neşir olduğumuzu bileceğiz.

yanıt2
yanıt1
psikoloji ve sosyoloji 11-12 sınıflarda:

meraklıları için devam edeyim : en temel psikoloji ve sosyoloji deslerini 11-12 sınıfta almaya başlıyorlar; bu dersler seçmeli dersler ve her birini ortalama haftada 2 ders saati görecekler, merakları ve sıradanlığı aşan bir çabaları yoksa birşey anlamadan geçip gidecek o derslerde. . . malesef derdimize derman olacak disiplinleri öğretmeme kararlığımız müstemlekecileri kıskandıracak derecede başarıyla sürüyor; böyle zıpır bir eğitim sistemi varken işgal edilmemize gerek bile yok .

yanıt1
yanıt0
Kekik çayı:

Insan öldürmek bir sinek öldürmek gibi çok basitleşti bu ülkeyi yönetenler neyi bekliyorsunuz kendi evladiniz koruma altında diye mi

8
1
yanıtYanıtla
üzüntü:

Allah muhafaza :( Ölene Allah Rahmet eylesin, ötekinide Allah kahretsin

3
3
yanıtYanıtla
kobaniye operasyon yapılsın.:

CANİLERE İDAM ŞART OLDU ARTIK.

4
1
yanıtYanıtla
KİMMİ:

gayet normal herkes gittiği yerden geri gelebilir bu insanlık halidir herkes ister beğenir ister beğenmez. hemen öldürmek gerekmez.

2
0
yanıtYanıtla
gercekci:

insanlik bitmis.

2
0
yanıtYanıtla
H.g:

Avurpada Yok Böyle Bise Sade Türkiyede var keyfi Kadin öldürüyorlar. Nerde adalet kimse kimsenin Mali Degil Bunu herkes bilsin olursa olmasa Yol arilir.

1
1
yanıtYanıtla
Dede:

Tedavi şart güzel güzel konuşaçan Böyle hastalar kunturolsuz sinirleniyor tedavisi zor sabir gerekli Sevmek gerek öldürmeye bir şey düzelmez daha vahim sonuçlar doğurur gedeçen müzik dinliçen guzel kuuşaçan suyundan Geleçek namaz kilaçan gezeçen

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title