Haberler

20 Kişilik Asansörde 22 Kişi, 35 Dakika Boyunca Mahsur Kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da bir devlet hastanesinin 20 kişilik asansörüne 22 kişi binince asansör durdu. 35 dakika boyunca arızanın giderilmesini bekleyen vatandaşların korku dolu anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da bir hastanede 20 kişilik asansöre 22 kişi binmesi üzerine asansör durdu. Yarım saati aşkın süre asansörde kalan vatandaşların korku dolu anları telefon kamerası ile kaydedildi.

ASANSÖRÜN KAPILARINA VURARAK YARDIM İSTEDİLER

Kanal D Ana Haber'de yayınlanan habere göre, 22 vatandaş İstanbul'da bir devlet hastanesinin 20 kişilik asansörüne binince asansör arızalandı. Dakikalarca mahsur kalan vatandaşlar asansörün kapılarına vurarak ve bağırarak yardım istedi.

20 Kişilik Asansörde 22 Kişi 35 Dakika Boyunca Mahsur Kaldı

CEP TELEFONU KAMERALARI KAYITTAYDI

Cep telefonu çekmiyordu ancak kameraları o anları anbean kaydediyordu. Dakikalar geçtikçe panik arttı. Arıza 35 dakika sonra giderildi.

İşte korku dolu o anlardan görüntüler;

20 Kişilik Asansörde 22 Kişi 35 Dakika Boyunca Mahsur Kaldı

20 Kişilik Asansörde 22 Kişi 35 Dakika Boyunca Mahsur Kaldı

20 Kişilik Asansörde 22 Kişi 35 Dakika Boyunca Mahsur Kaldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Ankaragüçlü:

Millet olarak sığır bir milletiz.zor durumda kalmadıkça asansöre binmem.millet bir kat için bile asansör kullanıyor.adam engelli olduğu halde asansöre almıyorlar böyle zihniyette olan kişiler var

21
1
yanıtYanıtla
suç sizde değil doğru:

adamlar hem fazla binmiş hem yönetimi suçluyolar böle insanları bırakacan orda açmayacan kapıyı

17
1
yanıtYanıtla
MİLLET UÇMUŞ:

Hastaneler dolmuş taşmış, sen ne yaşıyorsun?senin dediğine göre hiçbir toplu taşıma aracına ayakta binilmemeli. sonuçta tehlikeli.

yanıt1
yanıt0
GIYBETTİN:

YURDUM İNSANI ŞEHİTLİKTEKİ METROBÜS DURAĞINDAKİ ENGELLİ ASANSÖRÜNE HAKKI OLMADIĞI HALDE SALDIRIRSA NORMAL ASANSÖRÜ GÖRÜRSE NE YAPMAZ

13
1
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Aksaray minibüsü mü sandınız, halat kopsa bahane bulunacaktı ama fazla binince ses yok. . .

13
1
yanıtYanıtla
bilgiç:

binmeseydiniz. okumaız yazmanız var 20 kişilik diyor birazda merdiven cıkın hareket edin

9
4
yanıtYanıtla
ali:

22 sidemi kör veya ahmak ki 20 kişilik kabine 22 kişi bin sonra nerde bu yetkili . . . . . . eğitim şart !!!!

13
0
yanıtYanıtla
aydın aydın:

senin eğitime ihtiyacın olduğu belli ama emeğe yazık eğitime cevap verebileceğini sanmıyorum umutsuz vakkasın

yanıt1
yanıt8
aydın aydın:

Bu asansörde kalanlarda birde benim insafsızca eleştrenlere şunu demek istiyorum insanlıtan nasibinizi almadınız mı asansöre binerken siz tek tek mi sayıyorsunuz da biniyorsunuz niye merdiven çıkmıyorsunuz diyenlere 16 katlı siyami ersek den bahsediyoruz 70 yaşındaki annemi nasıl o kata yürüyerek çıkartayım bekleyin diyenlere şuu diyorum yarım saat bekledik orda ziyaret saati aşırı kalabalık siz olsaydınız saatlerce bekleriydiniz sizinde başınıza geldin diyorum ancak anlarsınız yazıklar olsun

5
8
yanıtYanıtla
NİRVANA:

Yok illa isyan çıkacak.Bilgisiz bir toplum olduk ya helal olsun bize.Hatalarimızi görmezden geliyor sonrada dediğim dedik caldiğim duduk.Pes

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title