Haberler

Polise hakaret eden iki zorba ilk cezalarını aldı, diğer suçlardan yargılamalar devam edecek

Güncelleme:

Balıkesir'de üniversite öğrencisini darbedip, cüzdan ve cep telefonunu gasbeden, olay sonrası gittikleri hastanede polise mukavemette bulunan Nihat Yıldız ve Burak Baştürk'e 'silahlı tehdit' ve 'kasten yaralama' suçlarından ayrı ayrı 6 buçuk yıl hapis cezası verildi.

24 Eylül günü parkta oturan üniversite öğrencisi A.D. ve arkadaşlarının yanına gelen Nihat Yıldız ve Burak Baştürk, iddiaya göre "Buranın abisi biziz" deyip, A.D.'yi dövmeye başladı. Diğer gençleri bıçak göstererek uzaklaştıran Nihat Yıldız ve Burak Baştürk, A.D.'nin cep telefonunu ve cüzdanını gasbetti. A.D.'yi yakındaki su kanalına atmak üzereyken, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekiplerini gören Nihat Yıldız ve Burak Baştürk kaçarak uzaklaştı.

POLİSLERE HAKARET ETMİŞLERDİ

İki şüpheli, içlerinden birinin rahatsızlığı için gittikleri hastanede A.D. ve yakınlarıyla karşılaştı. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Araya giren polislere bağırıp hakaret eden şüpheliler, kavganın sona ermesinin ardından hastaneden ayrıldı. Şüphelilerin hastanede yaşattıkları o anlar, A.D.'nin babası İ.D. tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüler, sosyal medyada tepki topladı.

3 SUÇTAN TUTUKLANMIŞLARDI

Olaydan bir gün sonra gözaltına alınan Nihat Yıldız ve Burak Baştürk, hem gasp ve adam yaralama, hem de polise mukavemet suçlarından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

6 BUÇUK YIL CEZA ALDILAR

Bugün devam edilen davanın duruşmasında, 'silahlı tehdit' ve 'kasten yaralama' suçlarından Yıldız ve Baştürk'e ayrı ayrı 6 buçuk yıl hapis cezası verildi. İki zanlının da cezalarında herhangi bir indirim yapılmazken 'yağma', 'öldürmeye teşebbüs' ve 'polise mukavemet' suçlarından yargılanmalarına da ayrıca devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Nihat Yıldız Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500

Yorumlar (69)

Bülent ÇELEBİ:

Bu yürüyüşü içeride bol bol yaparsın artık ??????

51
5
yanıtYanıtla
nokta:

topluma hiç bir faydası olmayan vücutdaki kanserli hücre gibi yoketcen bunları

38
0
yanıtYanıtla
halit:

aldıkları hapis cezasının tamamını yatmayacaklar. azıcık yatıp çıkıp, dışarda ''içerden yeni çıktım, '' havasında dolaşaca, daha beter suçlara imza atacaklar. suçlu takip programları etkin uygulanmalı. laf olsun diye denetimli serbestlik olmamalı

36
0
yanıtYanıtla
Yelda:

Devletin polisine de sataşmaya başladı haydutlar ! Verin bunlara en ağır cezayı ya yarın öbür gün çıkıp millete dalaşıyorlar bu sefer

34
1
yanıtYanıtla
Enteresan:

Zalimler için yaşasın cehennem!

33
2
yanıtYanıtla
Ceyy:

Devletde rıcam bu serseriler cıkarmasınlar allah belasını versın onların polisimize hakaret ediyor serefsiz bunlar soytarı böyle bislikler yok edecen polisimize el kaldıranı dövecen serefsizler polisimiz askerimiz bizim kahramanımız onlasın sayesınde yasıyoruz böyle serefsizleri konusmaya fırsat vermeyecen

30
1
yanıtYanıtla
Ft.:

polise bunu yapan dışarda vatandaşa ne yapmaz.

30
0
yanıtYanıtla
....:

Sırf tipinden 10 yıl vermeleri lazımdı.

29
0
yanıtYanıtla
karadeniz:

Yürümesi ve tipi tam travestiye benziyor

28
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Keskin sirke misali. . . Allah hidayet verir inşallah.

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title