Haberler

13 Gündür Haber Alınamayan Minik Ecrin'in Annesi de Şüpheliler Arasına Girdi

Güncelleme:

Samsun'da Minik Ecrin'in kaybolmasıyla ilgili ortaya atılan cinsel istismar iddialarının ardından anne Sevcan Kurnaz'ın geçmişte yaşadığı çarpık ilişkileri tartışılmaya başlandı. Müge Anlı'nın bugünkü programında ise Minik Ecrin'in annesinin de şüpheliler arasına katıldığı belirtildi.

Samsunda 13 gündür kayıp olan Ecrin Kurnaz'a ait herhangi bir iz bulunamazken küçük çocuğun amcası tarafından cinsel istismara maruz kaldığı iddiası vardı. Bugün ise olayın boyutu tamamen değişti. Ecrin'in annesi de şüpheliler arasına katıldı.

MİNİK ECRİN'İN ANNESİ DE ŞÜPHELİLER ARASINDA

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında 13 gündür kayıp Ecrin'i arama çalışmaları devam ediyor. Samsun'un Vezirköprü ilçesinden evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan Ecrin'den hala bir haber yok. Müge Anlı'nın da araştırdığı olayda yeni bilgiler ortaya çıktı. Geçen hafta üvey amca Özkan'ın Ecrin'e cinsel tacizde bulunduğu daha sonra da boğarak öldürdüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Bugün ise Ecrin'in annesi de şüpheliler arasına katıldı.

13 Gündür Haber Alınamayan Minik Ecrin'in Annesi de Şüpheliler Arasına Girdi

ABLASINA KUMA OLARAK GİTMİŞ, ECRİN ENİŞTENİN NÜFUSUNA KAYITLI

Küçük Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz'ın şoke eden bir mazisi var. 16 yaşındayken kendisinden 20 yaş büyük olan eniştesi Cengiz Kurnaz'a kaçıyor. Ablasına kuma olan Sevcan, Cengiz Kurnaz'dan çocuk sahibi olamıyor. Ecrin onun nüfusuna kayıtlı olsa da gerçek baba başka biri.

"KAÇARAK EVLENDİĞİ ENİŞTESİ BAŞKA ERKEKLERE PAZARLADI"

Kaçarak evlendiği eniştesi Cengiz Kurnaz kalp krizinden öldüğünde Ecrin 4 aylıkmış. Sevcan'ın iddiasına göre Cengiz Kurnaz, evlilikleri boyunca onu başka erkeklere pazarladı. Ecrin işte o ilişkilerden birinde dünyaya geldi.

13 Gündür Haber Alınamayan Minik Ecrin'in Annesi de Şüpheliler Arasına Girdi

ECRİN'İN BABASININ KİM OLDUĞUNU BİLDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Sevcan daha önce verdiği ifade de 'Ecrin bebeğinin babasını bilmiyorum' demişti. Ancak bugün canlı yayında Ecrin'in babasının kim olduğunu bildiğini itiraf etti. Buna karşılık söz konusu kişinin ismini açıklamadı.

İLK EŞİNİN YEĞENİ İLE EVLENDİ

Sevcan'ın çarpık ilişki ağı ilk eşi Cengiz öldükten sonra da sürmüş görünüyor. Zira 7 ay önce evlendiği Deniz Kurnaz, ilk eşinin yeğeni. Sevcan bu evlilikten 6 aylık hamile.

KAYBOLDUĞU GÜNÜN KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Ecrin bebeğin kaybolduğu güne ait bir güvenlik kaydı da şüpheleri anne Sevcan ile Deniz'e yöneltti. Görüntülerde Sevcan ve eşi Deniz, olaydan bir kaç saat sonra rahat bir şekilde bakkala gidip alış veriş yapıyor.Bu görüntüler Sevcan ile Deniz'in küçük Ecrin'e ne olduğunu bildikleri şeklinde yorumlandı.

13 Gündür Haber Alınamayan Minik Ecrin'in Annesi de Şüpheliler Arasına Girdi

"SEVCAN HER ŞEYİ ORTAYA DÖKECEK DOKTORA GÖTÜRME"

Canlı yayına bağlanan Deniz'in halası Ayşe Hanım ise şunları anlattı:

"Trabzon'dan gitmiştim oraya. Deniz dedi ki hala Sevcan seni istiyor. Gittim Sevcan baya rahatsızlanmış kızım dedim okuyum seni dedim okudum. Sevcan'a dedim doktora götürelim mi dedim oda evet hala dedi. Deniz o sırada 'doktor felan yok Sevcan her şeyi dökecek ortalığa doktora götürme' dedi."

AMCA ŞABAN CANLI YAYINDA ÖLDÜRÜLÜP BİR YERE ATILDIĞINI İDDİA ETTİ

Canlı yayına katılan Amca Şaban bey ise Ecrin bebeğinin kaçırılmadığını öldürülüp bir yere atıldığını iddia etti. Şaban bey Ecrin'in kendi yeğeni olmadığını sonradan öğrendiğini açıkladı.

AMCANIN TACİZ ETTİĞİ İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Geçen hafta Müge Anlı'nın programında hedefte amca Özkan Kurnaz vardı. Bölgedeki yetkililere, "Bu çocuk boğulduysa falan, bir yere gömüldüyse bulunduğunda parmak izi çıkar mı' diye sorular yönelten amca için taciz iddiaları gündeme gelmişti.

EN SON BABAANNESİ VE AMCASI GÖRDÜ

Minik kızı kaybolmadan en son gören iki kişiden biri Özkan diğeri babaanne Hacer Hanımdı. Oğlu Özkan'ı korumaya çalışan Hacer Hanım küçük Ecrin'in kaybolduğu anla ilgili şunları anlatmıştı:

"Özkan motoru aldı gitti çocuğu da aldı götürdü sonra evimizin yanına getirdi anne çocuk uyudu dedi. Çekyatına yatır dedim.

"Özkan ile balkona çıkıp oturduk. Camın kırık tarafına bir tahta çaktık çocuk düşmesin diye. Çocuk uyandı yanımıza geldi oynadık. Sonra üzerin kazak giydir oynasın dışarıda dedim." açıklamalarını yapmıştı.

13 Gündür Haber Alınamayan Minik Ecrin'in Annesi de Şüpheliler Arasına Girdi

MİNİK ECRİN'DEN 13 GÜNDÜR İZ YOK

Küçük Ecrin'i arama çalışmaları sırasında evlerinin yanındaki şüpheli bir alan da kazılmıştı. Kadavra köpeğinin işaret vermesi üzerine kazılan alandan numuneler alınmıştı.Ecrin'den 13 gündür haber alınamazken, dağı taşı didik didik arayan ekipler, daha önce baktıkları yerleri ikinci kez kontrol ettiler. Ecrin'i arama çalışmalarına cuma günü son verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

Midem bulanıyor bunları görünce:

Allah hepinizin belasını versin. . . ne oluyorsa o melek gibi yavrulara oluyor. . . adi pislik yaratıklar. . . İlahi adalete tüm kalbimle inanırım, Kim o çocuğa zarar verdiyse etleri liğme liğme olur inşallah. . . amin

27
0
yanıtYanıtla
ARzu:

Ne anne anne!! Ne babanane babaanne!! Zavalli cocuk allaha emanet bir bucuk yasina kadar gelmis!!! Yazik bide utanmadan gene hamile kalmis!!! Elindekine ne kiymet emek verdinki ikinciyi yapiyosun!!!!...

23
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Bir kötü kadın kaç insanın yaşamını değiştiriyor Hayvanlar gibi kızışma döneminde sokaklardaki köpekler gibi bir dişinin ğeşi, nde bir dürü erkek ve hiçbirisine hayır demeyen sapkın çarpık ahlaksız bir kadın. Bunun akıl sağlığından zoru olmalı

22
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

ne yaptınız ufacık sabiye vicdansızlar bakamam dediyseniz verin devlet babaya bakar büyütürdü sizin katliniz gerekir

21
0
yanıtYanıtla
Eleştiri 55:

Allah belanızı versin be. Ne istediniz el kadar bebekten. Sizler ne pislik insanlarmışsınız. Vallahi samsunumun böyle olaylarla gündemde olması üzücü.

20
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

bu minik yavruya kıyacak kadar insanlıktan vicdandan merhametten nasibini allamayan adi insan müsveddesi mahluk yaratıklara mutlaka idam gelmeli.

19
0
yanıtYanıtla
##:

sevk sefa icinde Cocuk Dünya ya getiriyorlar sonra Cocuk ayak bağı oldugunu düşünüp yavrucağı ortadan kaldıriyorlar olay bu inşallah ALLAH topunuzun belasını versin en kısa zaman da

19
0
yanıtYanıtla
...:

ALLAH BELANIZI VERSİN NOKTA !!!

18
0
yanıtYanıtla
Okan:

Türkiye’den Samsun ve Adana’yı sileceksiniz bakın tertemiz olur

10
7
yanıtYanıtla
OKANAAAA:

OLAY samsun veya adana değil. beyin kafa insanlık karakterlik önemli olan. beş parmağın beşi bir mi. . kardeşler arasında bile kişilik farklıkları var. . olaya ince bakmak lazım. sanki en modern yerlerde olmuyor mu. . sende ettiğin lafa bak. . . deve. . sanki defterden yazı siliyorsun

yanıt8
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title