İbb'nin 'Mobil Ders Atölyeleri' Deprem Bölgesinde

Güncel Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini, okullarını, birlikte ders çalıştıkları arkadaşlarını yitiren öğrenciler unutmadı. LGS ve YKS adayı öğrenciler için İBB’nin ‘Mobil Ders Atölyeleri’ deprem bölgesinde görev yapmaya başladı. Mobil araç ve eğitim çadırı ile ilkokuldan lise son sınıfa kadar Matematik, İngilizce, Türkçe ve Fen derslerinde depremzede öğrencilere ücretsiz eğitim verilmeye başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini, okullarını, birlikte ders çalıştıkları arkadaşlarını yitiren öğrencileri unutmadı. LGS ve Yks adayı öğrenciler için İBB'nin 'Mobil Ders Atölyeleri' deprem bölgesinde görev yapmaya başladı. Mobil araç ve eğitim çadırı ile ilkokuldan lise son sınıfa kadar Matematik, İngilizce, Türkçe ve Fen derslerinde depremzede öğrencilere ücretsiz eğitim verilmeye başlandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş, İstanbul, Deprem, YKS, LGS, Güncel, Haberler