Metin Sitti kimdir? Prof. Dr. Metin Sitti kaç yaşında, nereli? Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Sitti kimdir, hayatı!

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Aynı Resmi Gazete kararıyla YÖK'e de 5 yeni üye seçildi. Koç Üniversitesi öğrencilerinin internette en çok sorduğu soruların başında Metin Sitti kimdir? Prof. Dr. Metin Sitti kaç yaşında, nereli? Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Sitti kimdir, hayatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 üniversiteye rektör atadı. Atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu atamalar Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yapıldı. Koç Üniversitesi öğrencilerinin internette en çok sorduğu soruların başında Metin Sitti kimdir? Prof. Dr. Metin Sitti kaç yaşında, nereli? Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Sitti kimdir, hayatı!

Haberler.com - Gündem

Koç Üniversitesi, Metin Sitti, Rektör, Gündem, Eğitim, Teknoloji, Haberler