Marmarisli turizmcinin güvercin aşkı sınırları aştı

Güncel Haberler

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, turizmci ve vücut geliştirme antrenörü Serkan Reisoğlu (42), cins güvercinleri için kendisine ait 3 katlı apartmanın çatı katı dairesine kafesler yerleştirdi.

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, turizmci ve vücut geliştirme antrenörü Serkan Reisoğlu (42), cins güvercinleri için kendisine ait 3 katlı apartmanın çatı katı dairesine kafesler yerleştirdi. Reisoğlu, özenle beslediği cins güvercinleri Katar, Suudi Arabistan ve Kuveyt'teki şeyhlere hediye ettiğini söyledi.

Vücut geliştirme yarışmalarında 9 kez Türkiye şampiyonu olan, Marmaris'teki 3 yıldızlı bir otelin sahibi, iş insanı Serkan Reisoğlu'nun güvercin sevgisi 6 yaşında başladı. O yaşlarda komşusunun beslediği güvercinlerle ilgilenmeye başlayan Reisoğlu'nun merakı babasının doğum gününde hediye ettiği güvercinle daha da arttı. Zamanla güvercinlerinin sayısı daha da artan Reisoğlu, özel türlere de yönelmeye başladı. Reisoğlu, 10 yıl önce Hatipirim Mahallesi'nde kendisine ait üç katlı apartmanın çatı dairesini güvercinlerine yuva için yeniden düzenledi. Çeşitli türlerde 200 güvercin sahibi olan Reisoğlu, Türkiye ve Ortadoğu da yapılan güvercin güzellik yarışmalarına hakem olarak katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan, Marmaris, Kuveyt, Katar, Güncel, Haberler