Kılıçdaroğlu: 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da düzenlenen 'Millet Buluşması'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin değişime, kucaklaşmaya, beraber olmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, 'Hep beraber bu güzel ülkede huzur içinde yaşamak istiyoruz. 85 milyona sözüm var. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Herkesi kucaklayacağım. Toplumu ayrıştırmayacağız' dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin değişime, kucaklaşmaya, beraber olmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Hep beraber bu güzel ülkede huzur içinde yaşamak istiyoruz. 85 milyona sözüm var. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Herkesi kucaklayacağım. Toplumu ayrıştırmayacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de düzenlenen 'Millet Buluşması'nda halka seslendi. Atatürk Bulvarı'ndaki Açık Oto Pazarı'ndaki mitingde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yer aldı. Miting alanına 'Hoş geldin dedem', '100 yıl sonra Kemal yeniden geliyor', 'Her şey çok güzel olacak', 'Sana söz yine baharlar gelecek' yazılı pankartlar asıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye, Muğla, Politika, Haberler