Kentsel Dönüşüm Mağduru Bursalı Yurttaş: "Ya Bizi Bir Parsele Toplasınlar ya da 3 Katlı Evime Karşı 2 Katlı Daire Versinler"

Güncel Haberler

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa’nın merkez ilçesi Yıldırım’da kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir yurttaş, “Ya bizi bir parsele toplasınlar ya da üç katlı evime karşı iki katlı daire versinler. Şu binada 10 tane daire var. Şu olan inşaatlarda bir daire bin 500 (1 milyon 500 bin) lira. Bu vicdana sığıyorsa gelsinler bu projeyi çizenler, bize izah etsinler” dedi. Aydın ise yurttaşlara mağduriyetlerini gidermek için bu konuyu TBMM gündemine taşıyacağının sözünü verdi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın merkez ilçesi Yıldırım'da kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir yurttaş, "Ya bizi bir parsele toplasınlar ya da üç katlı evime karşı iki katlı daire versinler. Şu binada 10 tane daire var. Şu olan inşaatlarda bir daire bin 500 (1 milyon 500 bin) lira. Bu vicdana sığıyorsa gelsinler bu projeyi çizenler, bize izah etsinler" dedi. Aydın ise yurttaşlara mağduriyetlerini gidermek için bu konuyu TBMM gündemine taşıyacağının sözünü verdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi, Erkan Aydın, Aydın, , Haberler