İstifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın yüksek lisans diploması sahte çıktı

3.Sayfa Haberleri

Kamuoyunda oluşan tepkilerin ardından istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın özgeçmişinde yer alan Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans bilgisi, üniversitedeki bir öğretim üyesi tarafından yalanlandı.

Bir müşterinin küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla büyük tepki çeken ve istifa eden Patiswiss Ceo'su Elif Aslı Yıldız hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Yıldız'ın sosyal medyadaki özgeçmişinde yer alan, ' Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans' bilgisinin sahte olduğu ortaya çıktı. Yaşanan olay üzerine Yıldız'ın sosyal medya hesaplarını kapattığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı, ürünün fotoğraflarını paylaşarakçikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketledi. Tunaoğlu ise, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de Linkedin'de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin." sözleriyle müşteriye yüklendi.

Markaya yönelik tepkilerin ardından 2 büyük zincir market Patiswiss ürünlerini raflarından kaldırdı. Eleştirilerin odağına yerleşen Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa etti.

Haberler.com - 3.Sayfa

Hacettepe Üniversitesi, CEO, 3.Sayfa, İş Dünyası, Yaşam, Haberler