Taksim'de seyyar satıcıya tekme atan şahıs hakkında İBB'den açıklama

Güncel Haberler

17 gün önce Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında çıkan sopalı ve bıçaklı kavganın görüntüleri gündem oldu. Özellikte de kadın bir seyyar satıcıya uçan tekme atan ve zabıta olduğu iddia edilen şahıs büyük tepki çekmişti. Olaya dair İBB'den yapılan açıklamada söz konusu şahsın sivil, şapkalı, maskeli ve elinde termos olduğu belirtilirken kimlik belirleme çalışmalarına devam edildiği ifade edildi.

Taksim Gezi Parkı'nda 26 Temmuz'da seyyar satıcılar ile zabıta arasında sopalı ve bıçaklı kavga meydana gelmişti. Olayın yeni ortaya çıkan görüntülerinde kadın bir seyyar satıcıya uçan tekme atan zabıta büyük tepki çekti. İBB'den yapılan açıklamada şahsın kimlik belirleme çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Taksim Gezi Parkı ve çevresinde 26 Temmuz'da seyyar satıcılar ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri arasında kavga çıkmıştı. Taşlı sopalı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde seyyar satıcı olduğu belirtilen kadına şiddet uygulandığı görülüyor. Kadına elinde termos bulunan şapkalı kişi vurarak yere düşürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zabıta, Taksim, Güncel, Haberler