DSP'li 51 Eski Bakan ve Milletvekilinden Kılıçdaroğlu'na Destek: "Demokratik Solcular Olarak Kişisel Hiçbir Beklentimiz Olmaksızın Millet İttifakı'nı...

Güncel Haberler

Aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de olduğu 51 DSP’li CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Demokratik Sol’un kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit’in baba ocağı olan CHP ve onun lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını oy birliğiyle onaylayan ve açıklayan Millet İttifakı yapacaktır. Dolayısıyla biz demokratik solcular olarak kişisel hiçbir beklentimiz olmaksızın Millet İttifakı’nı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz” denildi.

Aralarında eski bakan ve milletvekillerinin de olduğu 51 DSP'li CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Demokratik Sol'un kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit'in baba ocağı olan CHP ve onun lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını oy birliğiyle onaylayan ve açıklayan Millet İttifakı yapacaktır. Dolayısıyla biz demokratik solcular olarak kişisel hiçbir beklentimiz olmaksızın Millet İttifakı'nı ve onun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz" denildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı, Bülent Ecevit, Baba, Dsp, Güncel, Haberler