CHP'nin Kyk Yurtlarındaki Sağlık ve Can Güvenliği Sorunlarının Araştırılması Önerisi TBMM Genel Kurulu'nda AKP ve MHP'li Milletvekillerinin Oylarıyla...

Güncel Haberler

CHP'nin KYK yurtlarındaki sağlık ve can güvenliği sorunlarının araştırılmasına ilişkin Meclis araştırma önergesinen TBMM Genel Kurulu’nda bugün görüşülmesine ilişkin getirdiği grup önerisi AKP ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Arkadaşları ölen ve bu ölümü bu ihmali bu cinayeti protesto edilen öğrencilere biber gazı sıkıldı. Vicdanınız kabul ediyor mu bunu? Türkiye Yüzyılı'nda ölmek serbest, protesto etmek öğrenciler için yasak mı" dedi.

CHP'nin KYK yurtlarındaki sağlık ve can güvenliği sorunlarının araştırılmasına ilişkin Meclis araştırma önergesinen TBMM Genel Kurulu'nda bugün görüşülmesine ilişkin getirdiği grup önerisi AKP ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Arkadaşları ölen ve bu ölümü bu ihmali bu cinayeti protesto edilen öğrencilere biber gazı sıkıldı. Vicdanınız kabul ediyor mu bunu? Türkiye Yüzyılı'nda ölmek serbest, protesto etmek öğrenciler için yasak mı" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Tbmm Genel Kurulu, Türkiye Yüzyılı, Bülent Tezcan, Milletvekili, Türkiye, Aydın, MHP, Güncel, Haberler