CHP Marmaris İlçe Başkanlığı'ndan Kaftancıoğlu'na Destek: "Tek Adam Rejimi İstanbul Seçimlerinin İntikamını Almak İstiyor"

Yerel Haberler

Muğla’da, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı; Yargıtay’ı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararına karşı açıklama yaptı. CHP Marmaris İlçe Örgütü Başkanı Zekican Balcı, “Tek adam rejimi; tıpkı balyoz davalarında, Ergenekon davalarında, gezi davalarında cumhuriyet değerlerinden Atatürkçü, vatansever Türk evlatlarından intikam almaya çalıştığı gibi şimdi de İstanbul seçimlerinin intikamını almak istiyor. Bunun için kendilerine kurban olarak İstanbul il başkanımızı seçtiler” dedi.

Muğla'da, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı; Yargıtay'ı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararına karşı açıklama yaptı. CHP Marmaris İlçe Örgütü Başkanı Zekican Balcı, "Tek adam rejimi; tıpkı balyoz davalarında, Ergenekon davalarında, gezi davalarında cumhuriyet değerlerinden Atatürkçü, vatansever Türk evlatlarından intikam almaya çalıştığı gibi şimdi de İstanbul seçimlerinin intikamını almak istiyor. Bunun için kendilerine kurban olarak İstanbul il başkanımızı seçtiler" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi, Hisarcık, Marmaris, İstanbul, , Haberler