CHP'li Taşcıer'den RTÜK Başkanı Şahin'e: "Vicdanınız Size Kalsın, Bağımsız Mahkemeler Yetkiyi Kanunla mı Emirle mi Kullandığınızı Ortaya Koyar"

Güncel Haberler

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer; RTÜK’ün KRT, Halk TV, Tele 1 ve Flash TV’ye verdiği para cezasını, “İktidarın Televizyon Komiseri Ebubekir Şahin, suç işliyorsun ve bu devranın dönmek üzere olduğunu unutuyorsun” açıklaması ile eleştirdi. Taşcıer, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in “Görevimizi kanunlardan aldığımız yetkiyle vicdan rahatlığıyla yapmaya devam edeceğiz” yanıtına ise “Vicdanınız size kalsın, bağımsız mahkemeler yetkiyi kanunla mı emirle mi kullandığınızı ortaya koyar” karşılığını verdi.

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer; RTÜK'ün KRT, Halk TV, Tele 1 ve Flash TV'ye verdiği para cezasını, "İktidarın Televizyon Komiseri Ebubekir Şahin, suç işliyorsun ve bu devranın dönmek üzere olduğunu unutuyorsun" açıklaması ile eleştirdi. Taşcıer, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in "Görevimizi kanunlardan aldığımız yetkiyle vicdan rahatlığıyla yapmaya devam edeceğiz" yanıtına ise "Vicdanınız size kalsın, bağımsız mahkemeler yetkiyi kanunla mı emirle mi kullandığınızı ortaya koyar" karşılığını verdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi, Ebubekir Şahin, Milletvekili, Güncel, Haberler