Antrenörlerin futbol sohbetinde levyeli kavga çıktı: 2 yaralı

Spor Haberleri

TRABZON'da 2 futbol kulübünün antrenörleri arasında, futbol sohbeti sırasında çıkan levyeli ve yumruklu kavgada başlarından yaralanan antrenörler, darp raporu alıp birbirlerinden şikayetçi oldu.

TRABZON'da 2 futbol kulübünün antrenörleri arasında, futbol sohbeti sırasında çıkan levyeli ve yumruklu kavgada başlarından yaralanan antrenörler, darp raporu alıp birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Hızırbey Mahallesi'ndeki ASKF Stadyumu çevresinde yaşandı. İddiaya göre, futbol üzerine konuşan TFF 3'üncü Lig ekibi Yomraspor'un altyapı koordinatörü Coşkun Çınar (50) ile Trabzon 1'inci Amatör Küme ekiplerinden Araklı 1961 Spor Kulübü antrenörü Memiş Emin (37) arasında gergin anlar yaşandı, tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki teknik adam, yumruk ve levyeyle saldırıp birbirlerini yaraladı. Başına aldığı darbeyle kanlar içinde kalan antrenörler, çevredekilerin araya girmesiyle ayrıldı. Hastaneye giden Memiş Emin'in başına 12 dikiş atıldı. Başından yaralanan Coşkun Çınar da başka bir hastanede tedavi edildi. Taburcu olan ve darp raporu alan 2 antrenör de polise başvurup, birbirlerinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Coşkun Çınar, Trabzon, Futbol, Çınar, , Haberler