Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Eli'nin Özelleştirilmesine Karşı Çıkan Somalı Madencileri Ziyaret Etti: "Tekel İşçilerinin Yaşadığı Akıbeti Yaşayacaksınız"

Yerel Haberler

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin (TKİ) Manisa’nın Soma ilçesindeki Ege Linyitleri İşletmesi’ni (ELİ) özelleştirmesine yönelik tepkiler sürüyor. Özelleştirmeye karşı çıkan maden işçilerini ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, “Geçen A panosunu verdiniz, şimdi Eynez’i istiyorlar sizden, yarın Deniş’i isteyecekler. Burada kamu üretimden tamamen çekilecek ve sizler de daha önceden Tekel işçilerinin yaşadığı akıbeti yaşayacaksınız. Bu gidişat bunu gösteriyor” dedi.

Türkiye Kömür İşletmeleri'nin (TKİ) Manisa'nın Soma ilçesindeki Ege Linyitleri İşletmesi'ni (ELİ) özelleştirmesine yönelik tepkiler sürüyor. Özelleştirmeye karşı çıkan maden işçilerini ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, "Geçen A panosunu verdiniz, şimdi Eynez'i istiyorlar sizden, yarın Deniş'i isteyecekler. Burada kamu üretimden tamamen çekilecek ve sizler de daha önceden Tekel işçilerinin yaşadığı akıbeti yaşayacaksınız. Bu gidişat bunu gösteriyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Vehbi Bakırlıoğlu, Tekel, , Haberler