Abdi İpekçi Spor Kompleksi İnşaatında İncelemeler Yapıldı

Spor Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Bakanlar ve TBF Başkanı, inşaat alanını gezip çalışmaları inceledi. Spor kompleksi, 2021 yılında yenilenen Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak ve 10 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak.

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakanlar Özhaseki, Osman Aşkın Bak ve TBF Başkanı Türkoğlu, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) inşaatına devam edilen Abdi İpekçi Spor Kompleksi'ni ziyaret etti. Özhaseki, Proje Müdürü Fikret Kolancalı'dan bilgi aldı. Ardından inşaat alanını gezen bakanlar ve TBF Başkanı, devam eden çalışmaları inceledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdi İpekçi Spor Salonu, İklim Değişikliği, Hidayet Türkoğlu, Osman Aşkın Bak, Mehmet Özhaseki, Abdi İpekçi, Basketbol, Gençlik, Türkiye, Spor, Spor, Haberler