Vali Karaloğlu: Diyarbakır artık terörle değil, doğal güzellikleriyle anılıyor

Güncel Haberler

DİYARBAKIR Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Milletvekili Mehdi Eker, kentin doğal güzelliklerine dikkat çekmek için Çermik ilçesindeki Yabanardı ve Şeyhandede şelaleleri arasındaki 4 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü yaptı.

DİYARBAKIR Valisi Münir Karaloğlu ve Ak Parti Milletvekili Mehdi Eker, kentin doğal güzelliklerine dikkat çekmek için Çermik ilçesindeki Yabanardı ve Şeyhandede şelaleleri arasındaki 4 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü yaptı. Vali Karaloğlu, "Son yıllarda bölgede sağlanan huzur ve güven ortamının ardından Yabanardı ile Şeyhandede arasındaki bu kanyon turizme kazandırılacak. Kentin artık terörle değil, doğal güzellikleriyle anılmasını istiyoruz" dedi.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, beraberinde AK Parti Milletvekili Mehdi Eker, sporcular, antrenörler ve doğaseverlerle birlikte Çermik ilçesindeki Şehyandede ile Yabanardı şelaleleri arasındaki 4 kilometrelik kanyonda yürüyüş yaptı. Vali Karaloğlu, etkinliğin amacının kentin tabiat güzelliklerine dikkat çekmek olduğunu ifade ederek, bölgenin milli park statüsüne alınması için Tarım ve Orman Bakanlığı'na başvuru yaptıklarını, onay beklediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Münir Karaloğlu, Milletvekili, Diyarbakır, AK Parti, , Haberler