Uşaklı Köylü Kadının Feryadı: İki Senedir Marketin Önünden Geçmiyorum. Yetim Çocuğum, Yarım Kilo Kayısı Alamadım Diye Bir Hafta Ağladı

Güncel Haberler

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak’ın Muharremşah köyünde, tarlada çalışan köylülerin sorunlarını dinledi. 55 yaşındaki Naciye Çelek, “Eller çöpün dibine ayakkabı bırakacak da giyeceğim diye bakıyorum. Un, yağ, şeker alamıyorum. Nereye kadar? İki senedir marketin önünden geçmiyorum. Yetim çocuğum, yarım kilo kayısı alamadım diye bir hafta ağladı, bir hafta; yarım kilo kayısı ya. Nereye varacak bu dünyanın sonu? Bizi duysunlar, görsünler” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak'ın Muharremşah köyünde, tarlada çalışan köylülerin sorunlarını dinledi. 55 yaşındaki Naciye Çelek, "Eller çöpün dibine ayakkabı bırakacak da giyeceğim diye bakıyorum. Un, yağ, şeker alamıyorum. Nereye kadar? İki senedir marketin önünden geçmiyorum. Yetim çocuğum, yarım kilo kayısı alamadım diye bir hafta ağladı, bir hafta; yarım kilo kayısı ya. Nereye varacak bu dünyanın sonu? Bizi duysunlar, görsünler" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi, Atilla Sertel, Milletvekili, İzmir, Güncel, Haberler