Son dakika! Vali Yazıcı: Antalya'ya rahatlıkla gelebilirsiniz

Güncel Haberler

Bir son dakika haberine göre TURİZM kenti Antalya'da koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda kesinlikle gevşeme olmaması gerektiğini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı, "Yurtdışından gelecek misafirlerimiz, bu şehir güvenlidir, bu şehre turizm ve dinlenmek amaçlı gelebilirsiniz.

TURİZM kenti Antalya'da koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda kesinlikle gevşeme olmaması gerektiğini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı, "Yurtdışından gelecek misafirlerimiz, bu şehir güvenlidir, bu şehre turizm ve dinlenmek amaçlı gelebilirsiniz. Dünya standartlarında turizm ve sağlık hizmeti sunulan bir dünya şehridir Antalya. Bunu gösterebilmek için de sahadayız. Bütün dünyaya Antalya'ya rahatlıkla gelebileceklerini ifade etmek isterim" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge çerçevesinde Antalya'da Vali Ersin Yazı ve kurum amirlerinin katılımıyla Kepez ilçesinde Mehmet Akif Caddesi üzerinde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarıyla ilgili denetim gerçekleşti. Denetime İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Sağlık İl Müdürü Ünal Hülür, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Ak Partili Hakan Tütüncü de katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye, Antalya, Güncel, Haberler, Son Dakika