Son dakika haber: Bakan Karaismailoğlu: 2035'te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız

Güncel Haberler

Son dakika haberlerine göre ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2023 ve sonrası hedeflerimizle yapılacak 3 bin 726 kilometre ile 2035'te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız. Birileri laf üretmeye devam etsin.

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2023 ve sonrası hedeflerimizle yapılacak 3 bin 726 kilometre ile 2035'te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız. Birileri laf üretmeye devam etsin. Bizler bölgesinde güçlü, boyun eğmeyen, projeleri ile konuşulan Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Ahlat-Karahasan- Malazgirt yolunun açılışına katılmak üzere Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı önünde; Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, kurum amirleri ve bölge halkı tarafından karşılandı. Selçuklu Meydan Mezarlığı'nı ziyaret edip, hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Ahlat Belediye Başkanı Çoban'ı makamında ziyaret etti. Karaismailoğlu, Adilcevaz Belediyesi'ni de ziyaret ettikten sonra Ahlat-Karahasan-Malazgirt arasında yapılan 13,3 kilometrelik yolun açılışına katıldı. Açılış töreninde Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Muş Valisi İlker Gündüzöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti'li Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ ve kurum amirleri de yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Karaismailoğlu, Malazgirt, Türkiye, Güncel, Haberler, Son Dakika