Oğuz Kaan Salıcı'nın Mardin'de Dinlediği Çitfçiler, Elektrik Faturalarından Yakındı: "Bizi Hırsızlıkla İtham Etmeleri Zorumuza Gidiyor"

Güncel Haberler

Mardinli çiftçiler, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya yaşadıkları sorunları anlattı. Sulamada kullanılan elektriğin faturasına tepki gösteren bir çiftçi, “Şerefli, namuslu insanlarız. Çalmak da istemiyoruz. Kullandığımız şeyin parasını da borcunu da ödemesini biliyoruz. Ama bizi hırsızlıkla itham etmeleri zorumuza gidiyor. Ben ektiğimin yüzde 50’sini vereyim onlara benim yakamdan kurtulsunlar yani. Ama yüzde 100’ünü isterse ben çocuklarımı nasıl eğiteceğim” dedi.

Mardinli çiftçiler, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya yaşadıkları sorunları anlattı. Sulamada kullanılan elektriğin faturasına tepki gösteren bir çiftçi, "Şerefli, namuslu insanlarız. Çalmak da istemiyoruz. Kullandığımız şeyin parasını da borcunu da ödemesini biliyoruz. Ama bizi hırsızlıkla itham etmeleri zorumuza gidiyor. Ben ektiğimin yüzde 50'sini vereyim onlara benim yakamdan kurtulsunlar yani. Ama yüzde 100'ünü isterse ben çocuklarımı nasıl eğiteceğim" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi, Oğuz Kaan Salıcı, Mardin, , Haberler