Joe Biden kimdir? ABD başkan adayı Joe Biden kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Joe Biden hangi görevleri yaptı? Joe Biden hayatı ve biyografisi!

Gündem Haberleri

2020 ABD seçimlerinde Donald Trump'ın karşısına en güçlü aday olarak çıkan Joe Biden ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde. Joe Biden kimdir, daha önce hangi görevlerde bulundu? Usta politikacının hayatı, biyografisi ve bilinmeyenlerini sizler için kaleme aldık.

Amerika Birleşik Devletleri 2020 seçimlerinde mevut başkan Donald Trump'ın karşısında Demokrat Parti'den aday olarak çıkan Jeo Biden, politik geçmişi ve başarı dolu bürokratik tecrübeleri ile komuoyunda güçlü bir aday olarak görülüyor. Daha önce 1988 ve 2008 seçimlerinde aday olan fakatgereken desteği bulamayan Joe Biden son olarak Obama hükümeti sırasında ABD başkan yardımcılığı yapmıştır. Joe Biden hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için kaleme aldık.

Haberler.com - Gündem

Amerika Birleşik Devletleri, Amerika Birleşik Devletleri, Barack Obama, Donald Trump, Barack Obama, Donald Trump, Joe Biden, Joe Biden, , Haberler