Hasret Nur, PKK'nın kaçırdığı hiç görmediği babası için HDP önünde nöbette

Güncel Haberler

İZMİR'de 7 yaşındaki Hasret Nur Alemdağ, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan hiç görmediği babası Emrah Alemdağ için babaannesi ve halasıyla birlikte HDP il binası önünde nöbete başladı.

İZMİR'de 7 yaşındaki Hasret Nur Alemdağ, terör örgütü Pkk tarafından dağa kaçırılan hiç görmediği babası Emrah Alemdağ için babaannesi ve halasıyla birlikte HDP il binası önünde nöbete başladı.

Emrah Alemdağ, Erzurum'da 22 yaşında çobanlık yaparken 7 yıl önce terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldı. Alemdağ'ın annesi Muhbet Alemdağ, tekrar oğluna kavuşabilmek için kızı Sevda Kaplan ve kaçırılan oğlunun hiç görmediği kızı 7 yaşındaki Hasret Nur Alemdağ ile HDP İzmir İl Başkanlığı önünde nöbete başladı. Muhbet Alemdağ, oğlunun bu süreçte sadece bir kez ablası ve eşiyle telefonda görüştüğünü söyledi. Oğlunu istediğini belirten Muhbet Alemdağ, "Torunum babasız kaldı. Oğlumu geri istiyorum. Devlet benim yanımda, polis benim yanımda. HDP yetkilileriyle de görüştüm. Benim ve eşimin numarasını aldılar. Hala cevap bekliyorum. Ama ne oğlum geldi, ne de bir cevap" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi, İzmir, PKK, , Haberler