CHP'nin 'Fetö Borsası' İddialarıyla İlgili Araştırma Önergesi Reddedildi. Başarır: "Pablo Escobar'a Rahmet Okutuyorsunuz"

Güncel Haberler

TBMM Genel Kurulu’nda, CHP’nin ‘FETÖ borsası’ iddialarına ilişkin araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Bu devleti, bu kirliliği, bu yapıyı eleştirdiğimiz zaman biz niye suçlu oluyoruz? Yargının, Meclis’in görevi bu kirliliği araştırmak değil mi? Ama araştıramıyoruz, izin vermiyorsunuz. Pisliği sürekli halının altına atıyorsunuz…Yazık. Geldiğimiz noktada durum şu; Pablo Escobar’a rahmet okutuyorsunuz. Aktörler belli. Senaryo belli. Siz Escobar’ı geçtiniz” dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin 'FETÖ borsası' iddialarına ilişkin araştırma önergesi görüşüldü. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Bu devleti, bu kirliliği, bu yapıyı eleştirdiğimiz zaman biz niye suçlu oluyoruz? Yargının, Meclis'in görevi bu kirliliği araştırmak değil mi? Ama araştıramıyoruz, izin vermiyorsunuz. Pisliği sürekli halının altına atıyorsunuz…Yazık. Geldiğimiz noktada durum şu; Pablo Escobar'a rahmet okutuyorsunuz. Aktörler belli. Senaryo belli. Siz Escobar'ı geçtiniz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili, Mersin, Güncel, Haberler