Ceren Özdemir'in katili güvenlik gerekçesiyle Şırnak'taki cezaevine gönderildi

3.Sayfa Haberleri

Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i evinin apartmanında bıçaklayarak öldüren katil Özgür Arduç tutuklandı. Ajansların son dakika gelişme olarak geçtiği haberde ilk olarak Ordu cezaevine gönderilen katil, güvenlik gerekçesiyle Şırnak'taki bir cezaevine gönderildi.

Ordu'da evinin bulunduğu apartmanın girişinde balerin Ceren Özdemir'i bıçaklanarak öldüren Özgür Arduç, tutuklanarak Ordu cezaevine gönderildi. Güvenlik gerekçesiyle katil Şırnak'taki bir cezaevine sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'yi sarsan acı olay, salı günü saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan Ceren Özdemir, ders verdiği bale kursundan çıkıp, geldiği evinin önünde, ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, apartmanın giriş kapısının anahtarını pencereden atmasını istedi. Abla Gizem Özdemir de pencereye çıkıp, kardeşine anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından gelen bir kişi tarafından bıçaklandı.

KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Kalbine ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, yere yığıldı. Çığlıklar üzerine evden çıkan abla, Ceren'i kanlar içinde buldu. İhbarla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Ceren'i, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kalbinden ve karnından bıçaklandığı belirlenen Ceren, hemen ameliyata alındı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ceren Özdemir, Şırnak, Ordu, , Haberler, Son Dakika