Başkan Ali Eroğlu: Kalkınma Kurullarının Etkinliği Artırılmalı

Güncel Haberler

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, BAKA Kalkınma Kurulu Başkanlığı'na seçilen ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin, BAKA Kalkınma Kurulu Başkanlığı'na seçilen Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Ali Eroğlu ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. BAKA'nın son dönem çalışmaları ile hedefleri hakkında bilgi alan Ali Eroğlu, kalkınma kurullarının üretkenliği ve etkinliğinin artırılabilmesinin, kalkınma kurulunun yönetim kurulunda temsil edilmesinin kalkınma kurulu üyelerinin motivasyonu için önemli olduğunu vurguladı.
BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek, Kalkınma Kurulu'nun yeni seçilen başkanı Ali Eroğlu'nu yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüğü ANSİAD'da ziyaret etti. Ali Eroğlu, Antalya, Isparta ve Burdur'dan kamu kesimi ve özel kesimden 100 farklı kurumun temsil edildiği ve başkanlığına seçildiği BAKA Kalkınma Kurulu'nun sadece danışma organı olarak görev yapmasının yeterli olmadığını söyledi. Kalkınma ajanslarının yerel paydaşların katılımcılığı ile yerelden kalkınmayı gerçekleştirmek amacıyla kurulan yeni kurumlar olduğunu kaydeden Eroğlu, "Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımız kurulduğu 2010 yılından beri bölgemizde güzel işlere imza atıyor. Antalya, Isparta ve Burdur'un sinerjisini ekonomide güzel işbirlikleri ile hayata geçirmeye çalışan BAKA Genel Sekreterliği ve uzman personelini bölgemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuncay Engin, Ali Eroğlu, Isparta, Antalya, Güncel, Haberler