Üzerlerine traktör sürerek babayı yaralayıp, oğlunu öldüren sanıklar hakim karşısında

Güncel Haberler

KONYA'da çıkan kavgada üzerine traktör sürerek Rahim Eken (24) ölümüne, babası Mustafa Eken'in (56) de yaralanmasına neden olan akraba tutuklu Hüseyin Öz, Emirhan Öz, Fatih Öz ve tutuksuz sanık Sezai Öz'ün yargılanmasına devam edildi.

KONYA'da çıkan kavgada üzerine traktör sürerek Rahim Eken (24) ölümüne, babası Mustafa Eken'in (56) de yaralanmasına neden olan akraba tutuklu Hüseyin Öz, Emirhan Öz, Fatih Öz ve tutuksuz sanık Sezai Öz'ün yargılanmasına devam edildi. Traktörü kullandığı öne sürülen Hüseyin Öz, ifadesinde, "Her şey aşikar, ben orada ölümden döndüm. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Olay, 4 Temmuz 2019 tarihinde saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesine bağlı Divanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Rahim Eken ve babası Mustafa Eken tarlada çalıştıkları sırada iddiaya göre, aralarında husumet olan Sezai Öz, Hüseyin Öz, Emirhan Öz ve Fatih Öz geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Bu sırada Hüseyin Öz, traktöre binerek çalıştırıp, baba ile oğlunun üzerine sürdü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, traktörün altında kalan Rahim Eken'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Mustafa Eken ise ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Öz, Fatih Öz, Konya, , Haberler