UEFA, Şampiyonlar Ligi finali öncesinde depremzedeler için bağış toplayacak

Spor Haberleri

UEFA, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali organizasyonu çerçevesinde, Şubat ayında ülkemizde meydana gelen deprem felaketlerinden etkilenen vatandaşlar için bağış toplanacağını açıkladı. Manchester City ile Inter'in karşı karşıya geleceği final müsabakası öncesinde Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi Festivali ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki taraftar bölgelerinde kullanıma açılacak dokun ve bağış yap terminalleri aracılığıyla vatandaşlar bağış yapılabilecek. Ayrıca oluşturulacak QR kod aracılığıyla da bağış toplanması sağlanacak. Depremzedeler için toplanacak bağışların yanı sıra, depremlerden etkilenen çocuklar da Şampiyonlar Ligi Finali'nin bir parçası olacak.

UEFA, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali organizasyonu çerçevesinde, Şubat ayında ülkemizde meydana gelen deprem felaketlerinden etkilenen vatandaşlar için bağış toplanacağını açıkladı.

İngiltere temsilcisi Manchester City ile İtalya'nın ekibi Inter'in karşı karşıya geleceği Uefa Şampiyonlar Ligi Finali, 10 Haziran Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını ise Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Yenikapı Etkinlik Alanı, UEFA Şampiyonlar Ligi, Manchester, İstanbul, Deprem, Spor, Haberler