2021 BNP Paribas Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri Antalya'da düzenlenecek

Spor Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Türkiye'de gerçekleşeceğinin müjdesini verdiği gençlerde kızlar ve erkeklerin dünya kupası olan BNP Paribas Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri'nin resmi duyurusu Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) sitesinden yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Türkiye'de gerçekleşeceğinin müjdesini verdiği gençlerde kızlar ve erkeklerin dünya kupası olan Bnp Paribas Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri'nin resmi duyurusu Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) sitesinden yapıldı.

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı, 28 Eylül - 3 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek BNP Paribas Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri çeşitli ITF World Tennis Tour Junior etkinlikleri Antalya'da düzenlenecek. BNP Paribas sponsorluğunda düzenlenen Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri'nde kızlarda 16, erkeklerde16 olmak üzere toplamda 32 milli takım mücadele edecek. Organizasyon en iyi 16 yaş ve altı tenis yeteneklerine bir takımın parçası olarak oynama ve kendi ülkelerini temsil etme fırsatı sunacak. Katılacak takımlar 2021 yılı içerisinde gerçekleşecek bölgesel elemeler ile belirlenecek. Geleceğin dünya yıldızlarının yarışacağı organizasyonda Denis Shapovalov, Felix Auger-Aliassime, Iga Swiatek ve Coco Gauff önceki yıllarda milli takımlarıyla şampiyonluk kazanan yıldızlar arasında yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Billie Jean, BNP Paribas, Türkiye, Tenis, , Haberler