Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik, baba ve 3 oğlu tarafından darbedildi

Güncel Haberler

KIRIKKALE'nin Sulakyurt İlçe Belediye Başkanı MHP'li İsmail Bildik, ilçe meydanında vatandaşlarla oturduğu sırada baba ve 3 oğlu tarafından 'işgaliye bedeli' nedeniyle saldırıya uğrayarak darbedildi.

KIRIKKALE'nin Sulakyurt İlçe Belediye Başkanı MHP'li İsmail Bildik, ilçe meydanında vatandaşlarla oturduğu sırada baba ve 3 oğlu tarafından 'işgaliye bedeli' nedeniyle saldırıya uğrayarak darbedildi.

Olay, öğle saatlerinde Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçe meydanında meydana geldi. İddiaya göre, ilçe meydanında vatandaşlarla oturan Belediye Başkanı Bildik, kıraathane sahibi Metin T. ile oğulları Yayla Mahallesi Muhtarı Satılmış T., Soner T. ve Bünyamin T. ile işgaliye bedeli yüzünden tartışmaya başladı. Bu sırada içlerinden biri işgaliye ücretini ödemeyeceklerini söyledi. Daha sonra Başkan Bildik'e tehdit ve hakarette bulunan baba ve üç oğlu, Başkan Bildik'i darbetti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Bildik, daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi'ne giderek sağlık raporu aldı. Olayın şüphelileri ise Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerden Satılmış T. ve Soner T. gözaltına alınırken, Başkan Bildik ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi, Sulakyurt, Kırıkkale, Hisarcık, Güncel, Haberler