Sosyal medya Ceren Özdemir'in doğum gününü kutluyor: İyi ki doğdun

Güncel Haberler

Ordu'da evinin önünde kalbinden bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir'in 6 Aralık olan doğum günü unutulmadı. Özdemir okuldaki arkadaşlarına "Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter" sözlerinin ortaya çıkmasının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı #Unutmayacağız etiketi ile genç kızın doğum gününü kutluyor.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir 4 Aralık'ta evinin önünde katil zanlısı Özgür Arduç tarafından kalbinden bıçaklanarak hayata gözlerini yummuştu. Ceren eğer yaşasaydı bugün 21. yaşına ayak basmış olacaktı. Özdemir okuldaki arkadaşlarına doğum günü için 'kutlayın yeter' demişti bu açıklama sonrası sosyal medya Ceren Özdemir'in doğum gününü kutluyor.

NE OLMUŞTU?

4 Aralık günü 19.30 sıralarında Ordu Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi-balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası evine doğru yola çıktı. Geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen Ceren'in katil zanlısının Özgür Arduç olduğu tespit edildi. Zanlı ilk ifadesinde, "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

Haberler.com - Güncel

Ceren Özdemir, Sosyal Medya, Aralık, , Haberler