Son dakika haberleri... Su kuyusunda öldürülmüş halde bulunan çift, toprağa verildi

Güncel Haberler

Son dakika haberleri: AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde, tüfekle öldürülen ve 2 metre derinliğindeki kuyuda cesetleri bulunan Cevdet ve Zeliha Uysal çifti, Denizli'de düzenlenen cenaze töreniyle gözyaşları arasında toprağa verildi.

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde, tüfekle öldürülen ve 2 metre derinliğindeki kuyuda cesetleri bulunan Cevdet ve Zeliha Uysal çifti, Denizli'de düzenlenen cenaze töreniyle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dinar ilçesi Pınarlı köyünde yaşayan Cevdet- Zeliha Uysal çiftinin çocukları, 25 Ekim günü, ulaşamadıkları anne babaları için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, yardım istedi. İhbar üzerine çiftin evine çok sayıda ekip gönderildi. Adrese gelen ekipler, anahtarı üzerinde olan kapıyı açarak, eve girdi. Çiftin cep telefonları evde, Cevdet Uysal'ın aracı ise kontak anahtarı üzerinde garajda bulundu. Kayıp çifti bulmak için arama çalışmaları başlatıldı. Ancak, bir sonuç alınamadı. Dün köyde çobanlık yapan Abdullah Korkmaz, keçilerini otlatmak için araziye çıktı. Korkmaz, öğleden sonra dinlenmek için Yılanlı Dere mevkii yakınlarında bir sulama kanalına ait kuyunun yakınında oturdu. Bu sırada kötü kokuyu fark eden Korkmaz, 2 metrelik kuyuyu kontrol ettiğinde 2 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli, Dinar, Güncel, Haberler, Son Dakika