Anne ve 5 çocuğunun yanarak can verdiği kaza inceleniyor

Güncel Haberler

Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve 5 çocuğunun ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Bilirkişi heyeti, araç üzerinde inceleme yaparak yangının nedenini tespit etmeye çalıştı. İlk bulgular, aracın egzoz manifoldundaki çatlak veya kaçak sebebiyle oluşan kıvılcımın plastik LPG borularını eritmesi sonucu yangının çıktığı yönündeyken bilirkişi raporu, soruşturma kapsamında hazırlanacak.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Gözpınar Köyü mevkisinde devrilen otomobilde çıkan yangında anne Aynur Yaşar (32), çocukları Rodi (5), Cudi (6), Bahoz (11), Viyan (14) ve Beritan Delila Yaşar'ın (15) yaşamını yitirmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma için 4 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

NE OLMUŞTU?

Mehmet Yaşar idaresindeki 72 KA 229 plakalı otomobil, 6 Kasım'da Kurtalan ilçesinin Gözpınar köyü mevkisinde kontrolden çıkarak devrilmişti. LGP'li olduğu öğrenilen otomobil bir süre sonra alev almıştı. Yangında anne ile 5 çocuğu hayatını kaybetmiş, baba ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurtalan, İnceleme, Plastik, Siirt, Lpg, Güncel, Haberler